|
Příspěvky uživatele - 156.239
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Poradte prosim akú pílu na doma, 19.3.2012 Já se vám do toho nechci plést, ale souhlasím s 165.38 má pravdu, výkon je stejnej, kovový kartry taky a když se to vezme kolem a kolem, hecht je to samé jako profi Husa za lepší cenu Husqvarna 562XP After Modds, osobně bych ale na místě... celý příspěvek > |  | Která značka má nej servis, 11.3.2012 Pokud autorizovaný servis (neautorizovaný nemá vybavení ) provede reboot (default values), tak se samozřejmě údaje vymažou, ale tento úkon se nedělá, když chci zjistit poruchu, dá snad rozum, že napřed se budu snažit hodnoty přečíst.
|  |
|  | Která značka má nej servis, 9.3.2012 Tak autotune 1 generace jako například na 576 to neumí, ale 560 už má novější autotune s diagnostikou a u toho se už vypisují chybové kódy, takže pila identifikuje chybový kód a díky tomu hned například vím, že nedovírá škrtící klapka... atd. Také... celý příspěvek > |  | Která značka má nej servis, 9.3.2012 Narazil jsem na zajímavý článek v itestu. Když pominu nesmysl a podplacené první místo Moundfieldu, tak Huska a Solo naproti tomu Dolmar a Stihl . To se hned pozná kvalitní stroj, kde je do pilky přístup a kde ne.
Kdyby například donesli na... celý příspěvek > |  | Woodshark 2275 motorova pila, 7.3.2012  Pokud chci řezat, tak si koupím normální pilu a pokud řezat nechci a jen se chci o to pokusit, tak si koupím něco podobného. Buď si kupte kvalitu u značkových výrobců a nebo si kupte nějakou takou Woodshark, případně čínu, ale pak nečekejte nějakou... celý příspěvek > |  | Husqvarna 555, 562 XP, 24.2.2012 Jak je to s tou tloušťkou, dali vám tam silnější jak jste psal, že by to měli měnit za 365tkové nebo stejné původní??? |  | Husqvarna 555, 562 XP, 17.2.2012 Tak to je jasné Hupino, napícheš tu plošku na karbecu (řídící jednotku) a tam se ti všechno ukáže. Pak už víš, kde je to rozbité a oprava už je dílem okamžiku Servisákovi to řekne, že jsi mezi třetím a čtvrtým stromem v úterý dopoledne měl 2... celý příspěvek > |  | Husqvarna 555, 562 XP, 16.2.2012 Tak ta krabička na nastavování stojí 2k, soft pošlu zdarma kdo má zájem a notebook už doma stejně každý má ale i tak bych nepletl dohromady spotřebák = řetěz, lišta, pružinky s ostatníma dílama jako třeba karbec a klikovka. Potom taky existuje... celý příspěvek > |  | Husqvarna 555, 562 XP, 15.2.2012 Celou diskuzi mám pročtenou, doporučuji vám to samé, je tu probírán jak váš problém, tak i odstranění problému. Stejně tak je zde probírán problém s praskající pružinkou a i odstranění příčiny dávno před tím, než se tato závada vyskytla na vaší pile.... celý příspěvek > |  | Husqvarna 555, 562 XP, 14.2.2012 Při těch kratších lištách je 562XP hodně zdatný soupeř i silnějším a těžším strojům, což je parádní výsledek, to porovnání určitě základní představu udělá. Je tam i porovnání Husqvarna 562xp vs 555 a v něm 555 dost znatelně ztrácí. V prvním... celý příspěvek > |  |
|  | Husqvarna 555, 562 XP, 13.2.2012 Tady je první videoporovnání 562XP s 372XP
|  | Husqvarna 555, 562 XP, 13.2.2012 Já jako neživnostník mám doma 6 pil, jestli Aldo stojíte, když nemáte 14 dní pilu a nemůžete použít jinou, pak bych na vašem místě zauvažoval o změně povolání, kde nebudete muset dřít bídu s nouzí. Pokud by mě pila živila, měl bych doma minimálně 2 -... celý příspěvek > |  | Husqvarna 555, 562 XP, 4.2.2012  Str. 34. špunt tam je. a když ne, tak se dá udělat, na XPG je vyhřívanej karbec, tak to není asi potřeba, ale já elektriku nechtěl, používám rukavice, tak si dělám na zimu dírku |  | Husqvarna 555, 562 XP, 4.2.2012 To 1:46: ta 562 bude silnější i to píšu, bral jsem to tak, že kdybych na obě hodil 38 lištu a 325, že by tam byl rozdíl neznatelný, s delší lištou a 3/8 to už poznat půjde znatelněji.
S vyhříváním je to samozřejmě jiná, to je jiné kafe, my... celý příspěvek > |  | Husqvarna 555, 562 XP, 4.2.2012 ad1) Za to tvrzení servisáka, že netřeba by zasloužil kopnout bolestivě do zadnice. Pokud to neuděláte, pak se nedivte, že vám pila po přidání plynu vzdechá, je to tam proto, aby právě v takových mrazech nedocházelo ke kondenzování a námraze na... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|