|
Příspěvky uživatele - 209.91
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Výroba fosforečnanu železitého pro boj se slimáky, 18.5.2013 Samotnou výrobu granulí by jsme mohli vyřešit tady. Myslím, že by to neměl být problém když ti hnusáci žerou skoro vše. Můj prvotní nápad bylo použití rozmočených psích granulí smíchaných s FePO4 a zahuštěných nějakým lepidlem. Pak mně napadlo... celý příspěvek > |  | Mountfield nebo Vari, 12.9.2012 Jestli by po tomto vyzkoušení by měl být nějaký problém, tak to by byla drahá investice. Já to vidím na horizont 5 let, potom se dá srovnávat a po intenzívním používání. Ne na pár hod za rok. |  |
|  | Serizeni volnobehu sekacka honda gcv 160, 29.4.2012 Sám jste si odpověděl-želva volnoběh, zajíc pracovní otáčky, nic mezi není.Lidi si to pletou s autem, měli by to dělat na přepínač a ne plynule, a s rozběhovou spojkou na zajíce, ale to je o penězích a váze, pak ale to někoho mate.Na želvu se... celý příspěvek > |  | Ako najlepsie zabehnut motorovu kosacku, 29.4.2012 Souhlas, ty otáčky naplno, nejsou to plné otáčky motoru, ale pracovní otáčky, žádný půlplyn neexistuje, je to jako stabilák-volnoběh a pracovní otáčky, nic mezi. |  | Zahradní traktor na vysokou trávu, 29.4.2012 Ukažte mi traktor do 100000kc, který má zvětšený výhozový tunel, koš proti prašnosti, který současně nebrání proudění vzduchu, kvalitní čepy na řízení, ergonomický posez, silné klíňáky, ocelové řemenice(u hq za 95tis.,byly plastové, ty pod... celý příspěvek > |  | Sháním píst a kroužky, 28.4.2012 Ahra je dobrá, dělají i na zakázku, kupoval jsem tam do fichtla, třistapadiny i na mf70. |  | Zahradní traktor na vysokou trávu, 28.4.2012 Jinak, nejlépe si poradí s průchodem trávy skrz tunel honda a pochopíte to ihned po sundání koše, nebo na jejich stránkách-nejširší tunel ze všech, konečně to někdo pochopil jak to má vypadat, je otázkou času kdy to ostatní okopčej.Podvozkově i... celý příspěvek > |  | Zahradní traktor na vysokou trávu, 28.4.2012 Rider s předním sečenim je k ničemu?S cepákovým nástavcem s ním sekám louky, hektar mám za odpoledne posekaný a nic k odvozu není, je to jako namulčované. |  | Hayter heritage dc1640h, 28.4.2012 Pokud neprokluzuje klíňák, aby to ztrácelo otáčky, tak to má rovné kudly bez křidélek, které dělají ten vzdušný proud-čim větší vyhnutí, tím to lépe vyhazuje a mulčuje, naproti tomu ale zvyšuje hlučnost. |  | Honda GSV 190, 3.4.2011 Vím o majiteli Vari, který má motor GSV asi 2 roky. Já používám Vari s Hondami GXV 160 a v navijáku s GCV 160. Z těch možností motorizací, co na Vari byly jsou Hondy 1*. Po více jak 15 letech bez závady a to ořu, velmi často vozím dřevo na dělaném... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|