|
Příspěvky uživatele - 195.230
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak se zbavit pijavic, 29.4.2012 A lín je vydoluje z toho kačírku? :) kamarád mi poradil okouny, tak nevím kterou z těchto ryb zvolit... :) |  | Jak se zbavit pijavic, 28.4.2012  Zdravím, právě jsem sázel lekníny do kačírku na mělčině koupacího jezírka a vyděsilo mě, že se nám v jezírku usídlily pijavice (viz foto). Jezírko máme asi třetí rok a nikdy jsem v něm při koupání pijavice nepotkal, až dnes a vyděsilo mě to a chut na... celý příspěvek > |  |
|  | Účinnost štěrbinového filtru, 27.4.2012 Náhodou to máte zpracované pěkně, až na tu pravou otočenou část. jenom nevím jak máte vyřešený odpad, respektive kam mizí ty nečistoty ze síta. Já jsem zakoupil budget, který je na průtok 15 kubíků za hodinu a pouštím tam 26 kubíků za hodinu a v... celý příspěvek > |  |
|
|
|