Příspěvky uživatele - 94.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stromy vysazené na podzim - první řez, postřik?, 28.4.2012
Dobrý den, na podzim jsem vysadil odrůdy, Toptaste, Hanita a švestka domácí. Poradíte prosím jestli měl řez proběhnout již na podzim, nebo má tedka po odkvětu, nebo až na podzim a již volit nějaký postřik, nebo švestky nechaz růst.. Děkuji, Vítek... celý příspěvek >
Střih mladé švestky - konkrétně, 6.11.2011 Obsahuje fotku
Dobrý den, může mi prosím někdo poradit se střihem čerstvě nasazených slivoní a meruňky? Je dobré řez aplikovat teď, ještě na podzim, nebo počkat do jara. Přikádám fotografie stromů, pro lepší ukázku. Kdyby chtěl někdo znázornit jak přesně... celý příspěvek >
Jaký druh švestky na slivovici?, 9.10.2011
Dobrý den, poradil mi taktéž někdo prosím, jaký druh švestky vysadit na slivovici? Bydlíme v Chomoutově u Olomouce, nadm.vyška. 216 m.. Je vhodné koupit švestku domácí? A případně máte tip, u kterého pěstitele, školce stromy zakoupit? Děkuji,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika