Příspěvky uživatele - 39.197

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sviluška na okurkách?, 13.6.2012
Na sazenicích nakládaček, mají asi 5 listů, jsem také našel svilušku. Stříkal jsem starým VERTIMECEM, snad ještě funguje, uvidím zítra. Překvapilo mě, že sazenice jsou daleko od okolního prostředí, izolované zrytou, udržovanou půdou. Kde se tam ty... celý příspěvek >
Polyversum biofungicid, 11.6.2012
Polyversum je podvod. Jednou jsem ho zkusil na rajčata použít a dopadl jsem tak, že skončily v popelnici.
Škůdce višně, 11.6.2012
Mám takto napadenu každý rok višeň Favorit. Ostatní jsou netknuté. Višeň Favorit pokládám proto za lahůdku pro hmyz. Jsou u ní napadeny i listy. Doporučuji postřiky Oleoekol při rašení pupenů, před květem a při odkvétání Calypso. Napište o jakou... celý příspěvek >
Skudci na paprike, 9.6.2012
Na mšici řešetlákovou platí jedině Mospilan.
Množení rebarbory, 8.6.2012
Nejlépe dělením trsu starší rostliny.
Cibule je velká jak pažitka, 6.6.2012
Dnes jsem byl na zahradě. Cibule po posledních vydatných deštích až překvapivě poskočila. Z části česneku jsem sklidil květové stvoly na čínu a kuchařské experimenty. Je to bezva potravinová vložka.
Cibule je velká jak pažitka, 5.6.2012
Také ji nemám větší, ani dobře nevzešla. Měl jsem semínka z firmy SEMO. Příští rok si koupím od jiného dodavatele. Cibule naroste, má ještě spoustu času.
Kdy sklízet česnek, 2.6.2012
Letošní sklizeň česneku bude asi raná. Na konci května jsem objevil vyrůstání květného stvolu. Roste jako o závod. Jak je to u vás. Pěstuji v Polabí.
Fotky vaší sklizně 2012 - od ředkviček po melouny, 1.6.2012
Mirku, jaká je to odrůda jahod. A jakou má chuť?
Hrášek, 31.5.2012
Letos mně polovinu hrachu sklidili Hřivnáči ještě za zelena. Také se mi podepsali na ranném zelí. Oklovali lístečky sazenic.
Nezabúdli ste na sýkorky?, 24.5.2012
U mě se rozmnožili holubi Hřivnáči. Jsou krásní, ale ozobávají mně listy sazenic košťálovin. Musel jsem je nakrýt bílou netkanou folií.
Rubín - mravenci a mušky nebo mšice, 18.5.2012
Na odměřování Calypsa je nejlépe si koupit, nebo vyžebrat u sestřičky v ordinaci lékaře použitou malou injekční stříkačku, nelépe do 3ml. V návodu je ředění pro většinu použití 2-2,5ml na 10 litrů. Takže si přepočítejte na potřebné množství... celý příspěvek >
Postrik proti pilatce, 17.5.2012
Pilatka bez chemie nelze potlačit. Letos jsem udělal postřik Calypsem po asi 80 procentním opadu květových lístků. Příliš postřik nepomohl. V příštím roce udělám 1. postřik těsně před květem, 2. po 50 procentním opadu lístků. Já mám zahradu v... celý příspěvek >
Termostat do skleníku, 12.5.2012
Existuje termostat s kapilárou, který spíná při asi 8 stupních?
Česnek u pacibulek, 8.5.2012
Nejlépe na podzim.
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika