Příspěvky uživatele - 182.227

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kordia je nepřekonaná, 25.4.2016
Burlat je velmi dobrá raná třešeň. Vyhodit, nebo přeroubovat ji můžete, ale moc nevěřím, že ta druhá je lepší. Ta druhá je srdcovka, Burlat máte už docela velkou polochrupku. P
Rána v kůře jabloně, 24.4.2016
Proč se tak stalo, paní na začátku uvedla. Po přeroubování praskla kůra. Tlak mízy mohl být velký a někdy se to stane. Jenom ji blbě poradili, že vosk má zatřít i pod kůru. Při tom určitě došlo k dalšímu, většímu odloupnutí kůry a nemuselo to být ze... celý příspěvek >
Rána v kůře jabloně, 23.4.2016
Na boční rány bych žádné vosky ani balzámy nedával. Jak to dopadne vidíte. P
Rána v kůře jabloně, 23.4.2016
Zkusil bych odstranit vosk, třeba nožem a zatřel hodně řídkým latexem. Uvidíte, jak se bude rána chovat za rok. Běžně se radí zatírat rány štěpařským voskem. Už jsem viděl dost ran, které dopadly stejně jako je na fotce. Přes vrstvu vosku, kolikrát... celý příspěvek >
Líska neroste, 22.4.2016
30 cm lísky mohou spotřebovat tak pár kuliček NPK za rok. Možná ani to ne, protože v půdě je na tak malou rostlinku hnojiva asi i tak dost. Jestli je ještě přihnojujete hnojem, pochybuju, že v tak bohatě zásobené půdě bude vůbec něco růst. V zasolené... celý příspěvek >
Jarne mraziky 2016, 19.4.2016
K tomuto jednu zajímavost. Vždy v šest hodin večer v televizi v Jihomoravském večerníku bývala předpověď počasí od Hydrometeorogického ůstavu pobočka Brno.  Někdy se i dost lišila od předpovědi, která byla vysílána při hlavních zprávách v sedm... celý příspěvek >
Rozkvétání slivoní, 17.4.2016
Buď chybí opylovač, anebo je na vině pilatka. P
Tmavé skvrny na hrušce, 17.4.2016
Přeschlý stromek, to jsem napsal dost nešikovně. Měl jsem napsat raději, nefungují kořeny. Mohly taky uhnít, být ohryzané atd. Ale ještě mě napadlo, takto se projevuje taktéž stromek, který byl odlistěný třeba už začátkem září a pletiva nebyly řádně... celý příspěvek >
Tmavé skvrny na hrušce, 16.4.2016
Tu hrušku nemocnou nemáte. Trefil jste jen na přeschlý stromek a vada se projeví právě v této době. Tak co jiného, reklamovat. U tohoto by s reklamací neměl být problém. P
Co je to za keř?, 15.4.2016
Na určení je brzy. Chvíli počkejte až co naroste. Podobně však vypadal v mládí jeden kultivar Taxodium. Google může napovědět. P
Pravost prodávaných odrůd/ kód pěstitele, 15.4.2016
Kdysi jsem si bral od školkaře přímo z pole čerstvě vyorávaný a označený Sunhaven. Vyrostla mi nektarinka Harko. Ono těch možností záměny je dost. Přechytnuté očka u jednoho roubu, což byl zřejmě tento případ, chybné označení, jestli se sromky... celý příspěvek >
Je možné ještě teď řezat?, 14.4.2016
Už v průběhu časného jara se přesouvají z kořenů do větví látky, které podporují rašení. Při roubování je však žádoucí aby roub začal rašit raději později od doby roubování. Takže odebrání robů peckovin už koncem prosince význam má. P
Jaký jehličnan, 14.4.2016
Hledám ženu, bydlím na vesnici. Poradíte? Jak u tohoto bych měl uvést aspoň věk, zda to má být dvacetiletá holka, nebo vitální babička, měl byste uvést aspoň jak by měl jehličnan vypadat, zda zakrslý, nebo vysoký strom atd. Jestli žádné omezení... celý příspěvek >
Problém s břečťanem, 13.4.2016
Každá rostlina k životu potřebuje zjednodušeně teplo, světlo a výživu. Nevím, jak by pod zateplenou fasádou ve tmě, bez dostatku živin mohlo něco růst. Jestli zapíchnete třeba deseticentimerový řízek do země, může ze zásobních látek co má v sobě něco... celý příspěvek >
Kubáček 2016, 9.4.2016
Když po sobě čtu moje příspěvky, ani čert se v nich nevyzná. Pro informaci to napíšu raději ještě jednou, snad lépe. Stromky se mohou prodávat jako (jiný se prodávat nesmí) 1.uznaný rozmnožovací materiál - (certifikovaný) a pak jako... celý příspěvek >
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika