|
Příspěvky uživatele - 224.116
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nový stromek má moc drobných větviček - nechat či ustřihnout?, 11.4.2013  A ještě jedno foto. |  | Nový stromek má moc drobných větviček - nechat či ustřihnout?, 11.4.2013  Tak jsem to vyfotila, sice nic moc foto, včera bylo moc zataženo, ale vidět to je. Ještě jsem přemýšlela o těch mšicích a myslím, že loni na jabloni byly, měla pokroucené některé listy a v nich mšice. Takže myslíte, že to bylo tím? A co na mšice na... celý příspěvek > |  |
|  | Nový stromek má moc drobných větviček - nechat či ustřihnout?, 10.4.2013 Řekla bych, že to vypadá trochu jinak, já to raději dojdu vyfotit, a pak vložím foto. Pavla |  | Nový stromek má moc drobných větviček - nechat či ustřihnout?, 9.4.2013 Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na radu - na mladé jabloni, 4leté, začaly loni růst větvičky tak, že na konci rovné větvičky se udělá takové jako očko, větvička roste jakoby kousek zpátky a pak se zase vrátí do původního směru, nevím jak to jinak... celý příspěvek > |  | Pnoucí fuchsie, 26.4.2012 To jste mě potěšila, že fuchsie obrazí i ze země. Já zimuji už mnoho let v tmavém sklepě, kdy jsou fuchsie úplně oholené, zalévám tak dvakrát za zimu, když přijdou mrazy, ještě je balím do netkané textilie. Pokaždé vydržely skoro všechny, už jsou... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|