|
Příspěvky uživatele - 43.51
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jakou sekačku do cca 6000kč? Mountfield, obi, atd, 30.4.2012 Prozatim to vyhrava AL-KO Silver 42 B-A Comfort 3 in 1. Cena 5000kc v obi, mulcovani, loziska v kolech, a kvalitni vyrobce
|  | Jakou sekačku do cca 6000kč? Mountfield, obi, atd, 26.4.2012 výhoda by bylo mulčování, nejsem rozhodnut zda el. nebo benz.
Elektrická vyhrává Gardena s mulč asi za 3600 na internetu a v mountfieldu jsou nyni v akci nejake benzinove ale bez mulcovani, az za 8350 nejvyssi model mezi benzinovkama bez... celý příspěvek > |  |
|  | Co je toto za rostlinu? yuka?, 29.12.2011 tak dnes jsem ji zasadil... stara yuka taky roste... :) |  | Co je toto za rostlinu? yuka?, 18.11.2011  tak nakonec jsem ji přecijen odstříhl, a zbytek dal do vázy, uvidíme, zda tedy kořeny vyrostou. :) |  | Co je toto za rostlinu? yuka?, 18.11.2011 holt jsem chlap... tak pro to nemam uplne takovy cit, jaky bych mel mit :D ale je to jedina rostlina o kterou se tak nejak staram, zalevam, a hyckam si ji :) |  | Co je toto za rostlinu? yuka?, 18.11.2011 případně by se dal vršek třeba 30cm odstřihnout, dát do vody a pustí kořeny? |  | Co je toto za rostlinu? yuka?, 18.11.2011  jak se o ni spravne postarat? ze spodni drevene casti uz nidky nic nevyroste? mam ji v pokoji, stale cca 22 stupnu... zalevam pravidelne. |  |
 |
|
|
|