|
Příspěvky uživatele - 204.230
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaký vyžínač - Husqvarna nebo Oleo Mac?, 24.4.2012 Dobrý den,
tak vyžínač už je doma - v Prolesu (kamenný obchod a servis v jednom) měli Husqvarnu 124C - stejný motor jako 128C - 0,8 kW, rozdíl vidím jen v absenci pojistky plynu proti náhodnému zmáčknutí - v akci za 3590,-, tak jsem po ní sáhnul.... celý příspěvek > |  | Jaký vyžínač - Husqvarna nebo Oleo Mac?, 5.4.2012 Dobrý den,
metry jsem uvedl trochu nepřesně jedná se o metry čtvereční, takže je to asi 200 + 100 m na délku, při započítání osíkání keřů a pod. Vyžínač chci proto, že je pohotovější (žádné nasazování řidítek) a skladnější. Zajímaly by mně... celý příspěvek > |  |
|  | Jaký vyžínač - Husqvarna nebo Oleo Mac?, 3.4.2012 Dobrý den,
může mi někdo poradit jaký koupit vyžínač? Jedná se o dosekávání zahrady 900 m kolem plotu po bubnovce 3x ročně a zahrady 300m po běžné sekačce 1x za 2 týdny. Zatím váhám mezi Husqvarnou 122c, 128c, nebo Oleo Mac Sparta 250TR, 250S... celý příspěvek > |  |
|
|
|