Příspěvky uživatele - 41.141

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Oskeruse, 26.4.2012
dobry den, tak abych rekl oskeruse ma par haluzek a vsechny jsou opukle v pondeli kdyz jsem to zjistil mela na sobe tak kolem 1cm dlohe listky a vcera to je streda kdyz jsem tam byl tak uz listky jsou vetsi o dost na vsech koncich vetvech zatim jsem... celý příspěvek >
Oskeruse, 24.4.2012
tak me napadla jeste jedna vec ale nejsem v tomto moc zbehli jestli bych mohl udelat treba roubovani ze bych tu ponicenou cast vyhodil pryc a ty zdrave casti dal k sobe myslite ze by se to uchytilo nebo je to jen pokus omyl s pozdravem Badura
Oskeruse, 24.4.2012 Obsahuje fotku
Dobry den, rad bych se chtel zeptat jestli jde jeste nejak zachranit oskeruse kdyz ji zver spis srnci kmen zbavili kury co jsem hned udelal bylo naneseni vosku a zamotani paskou ktera se pouziva pri roubovani atd. jeste prikladam foto kde uz je vse... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika