|
Jak a kdy ostříhat Kioto?, 23.7.2012 ano 4-5 m to tak asi bude.
Ty nizsi větve nestřihat nebo to zakrátit o 1/3- 1/2?
Zdají se mně moc dlouhé, aby to na rok urodu udrželo a neprasklo to
Balakrylem zatírám vše :) |
 |
Jak a kdy ostříhat Kioto?, 22.7.2012  Poradí někdo?
Nějak si s tím nevím rady, nejlépe udělat čárky na fotku kde to střihnout, děkuji moc
Nebo nestříhat? |
 |
|
 |
Pozná někdo prosím co to je?, 8.7.2012  aby to nebyl třeba Bolševník :) |
 |
Pozná někdo prosím co to je?, 8.7.2012  vyrostlo to samo i sousedovi a nevíme co to je, napiště prosím název, děkuji |
 |
Balkonová keříčková rajčata - odstraňování listů, 25.6.2012 na normalních rajčatech běžně otrhávám spodní listy a pokud mají velké listy i nahoře, vemu nůžky a klidně je střihnu na polovinu, když jsou rajčata blízko sebe, at mají světlo i sousední.
Za ty roky co to dělám nepozoruji, že by měli problém,... celý příspěvek > |
 |
Bergeron - ožije nebo ne?, 21.6.2012  ty afrikány mají na to tak moc velký vliv? Jsem myslel že s tím odpudím ruzné mšice atd.
Co se s tím zakrácením dá dělat? Jak to napravit?
Afrikány skončili v kompostu :p)
Ty větvičky na délku jsou už asi 2 měsíce stejný,vůbec nerostou do... celý příspěvek > |
 |
Bergeron - ožije nebo ne?, 21.6.2012  Tak nevím, se mně zdá že roste nějak pomalu, spíš se ted zastavil a žádné přírustky, kde může být problém?
|
 |
Rez hrušňová, 3.6.2012 Začala se u mne opět objevovat rez hrušňová, chvojku klášterní jsem na jaře vykopal, ale asi je někde v okolí u sousedů na jalovcích .
Má ještě tedˇsmysl stříkat Baycorem hrušeň nebo to nechat až na podzim?
Přitom na jaře jsem hrušeň stříkal... celý příspěvek > |
 |
Přehnojené slivoně slepičincemi?, 21.5.2012 Já to řeším takto, pytel slepičinců asi tak 15-25 kg vysypu do 120 l bečky, nechám zkvasit a pak na 1 konev vody 10 l dám zhruba 1 zednický šufan zkvašených kuřinců,/ v průběhu roku do podzimu jen přilévám do bečky vodu a tím slabne poměr jak je... celý příspěvek > |
 |
Bergeron - ožije nebo ne?, 20.5.2012  Nejsou ty listky nějak malé ?
Největší lístek má velikost 3x 2 cm , pokud to není zřejmé z foto
|
 |
|
 |
Slimáci, 10.5.2012 Já myslím že vymrzli totálně :) ještě jsem nezahlíd ani jednoho španěla :p)
otázka šasu než nám je zas Tesco doveze :( |
 |
Tak dáte je už ven?, 8.5.2012 uf já už to mám 14 dní venku / rajčata ,cukety a okurky / a rostou jak divé :)
|
 |
Slimáci, 25.4.2012 já jen že loni mně slimáci už žrali v pařenáku salát a letos jsem tam našel jen jednoho prcka s ulitou :p) a salát už půjde o víkendu na stůl neožrán
|
 |
Slimáci, 25.4.2012 tak to vypadá že letos španělští přes zimu asi vymrzly, zatím jsem ještě neviděl ani jednoho. Viděl nekdo nějakého letos, nebo bude pár roků pokoj :p)
|
 |
Bergeron - ožije nebo ne?, 23.4.2012 190 m nv, no ale Pincot, Kioto už maj listy dávno venku, proto jsem tak nedočkavej |
 |