Příspěvky uživatele - 240.178

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prosím o určení skalničky, 22.4.2012
Ano, Saxifraga paniculata je (nyní užívané) platné jméno pro mnou uvedený Saxifraga aizoon (ale já jsem se častěji setkal spíše se jménem, které jsem použil ve svém prvním příspěvku). Zajímavá je třeba i variabilita druhu podle podmínek růstu a... celý příspěvek >
Přísavník tříprstý - zasazení, 22.4.2012
Je to v ořádku. Mladé výhonky se přichytí samy. Kdybyste je ovšem opatrně z té tyčky uvolnil, mohl byste je ke stěně lépe rozložit a vyvázat. Je to ovšem jen drobná estetická záležitost. Josef.
Zvýšení dvorku - nová zídka, dlažba, 22.4.2012
Ještě se vrátím k Martinově odpovědi na kladecí vrstvu. Ano, primární odvod vody je povrchový, v tom se shodneme. Aby opravdu co nejvíce povrchový byl a voda se co nejméně vsakovala do konstrukce, pak je potřeba udělat pokud možno co nejméně... celý příspěvek >
Prosím o určení skalničky, 22.4.2012
Souhlasím s mičurincem: jde o lomikámen. Je jich strašné množství druhů a odrůd - jistě stovky, možná tisíce... Možná to je lomikámen vždyživý - Saxifraga aizoon něco jemu podobného. Josef.
Co je to za strom či květinu?, 22.4.2012
I mne v první chvíli zmátly podlouhlé zubaté listy, jaké má kaštanovník. Ale ten je má prakticky hladké a má trochu jinéou spodní část listu. Druhá úvaha mne také zavedla k mišpuli japonské - Eryobotrya japonica. Josef.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika