Příspěvky uživatele - 220.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Poraďte trávu k soliteru, 25.8.2011 Obsahuje fotku
Pokud chcete zatím jen tu trávu, tak doporučuji Panicum virgatum Squaw...  Lída
Imperata Cilindrica Red Baron, 25.8.2011 Obsahuje fotku
Ano, přesně tak. U mne na ni spadne pár listů (opravdu tak hrst) z keře za ní, přes to nahoru dávám 1 větvičku smrkového chvojí. Zjara suché listy ostříhám.           Lída
Neznámá květina, 24.8.2011
Je to brslen (Euonymus), také ho mám na zahrádce, ale nevím přesný název (byl to "řízek" přes plot)           Lída
Plevel na záhonku pod jabloněmi, 23.8.2011
1) Pod baleriny bych nic nesázela, snad ty ředkvičky a hrášek - rozhodně ne mrkev, která se musí vyrývat. Dnešní stromky mají většinou mělce kořenící podnože a rytím jim ubližujete. 2) Kdysi jsem se dotazovala na Agromanuálu, jestli lze pod... celý příspěvek >
Imperata Cilindrica Red Baron, 23.8.2011 Obsahuje fotku
Když se objevila v nabídkách, psali, že je choulostivá. První zimu jsem si z obavy vzala přes zimu kousek domů, úplně zbytečně, jak jsem pak zjistila. Choulostivá rozhodně není, už to ani neuvádějí... Jen to sluníčko chce (i kvůli vybarvení). Jinak... celý příspěvek >
Acer palmatum (Japonský javor) - usychá a opadává?, 21.8.2011
Sůl nesnáší žádná rostlina, ale důvodů může být víc. Jinak se zahrádka nesolí! Když už mermomocí chcete slimáky solit, tak je do té soli hoďte - ale je třeba Ferramol, který ničemu neškodí a není na rozdíl od Vanishe ani jedovatý. A nejlepší je... celý příspěvek >
Cornus kousa - usychání listů, 21.8.2011
Vlastní zkušenost nemám (bohužel není místo), ale má rád kyselou zem a asi bych místo okopávání spíše dala mulč. Jinak vlhkost, která stačí trávníku, nestačí stromu, ten potřebuje spíš méně častou, ale vydatnou zálivku, která by vsákla do hloubky ke... celý příspěvek >
Napadené listy švestky, 21.8.2011
Hálčivec švestkový - viz vlákno "švestka - záhadné tečky na listech"  Lída
Neznám jméno květiny, kterou jsem dostala, 20.8.2011
Hanča má pravdu (mě to připomínalo květenství vrisey)     Lída
Hanita - jasná chuťová jednička mezi švestkami, 19.8.2011
:-))) já souhlasím - kdysi, když měl táta ještě Vlašku, tak to byla podobná chuť...           Lída
Neznám jméno květiny, kterou jsem dostala, 19.8.2011
Je to květenství jedné z bromélií...           Lída
Další diskuze:  71  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika