|
Příspěvky uživatele - 220.182
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Poraďte trávu k soliteru, 25.8.2011  Pokud chcete zatím jen tu trávu, tak doporučuji Panicum virgatum Squaw... Lída |  | Imperata Cilindrica Red Baron, 25.8.2011  Ano, přesně tak. U mne na ni spadne pár listů (opravdu tak hrst) z keře za ní, přes to nahoru dávám 1 větvičku smrkového chvojí. Zjara suché listy ostříhám. Lída |  |
|  | Neznámá květina, 24.8.2011 Je to brslen (Euonymus), také ho mám na zahrádce, ale nevím přesný název (byl to "řízek" přes plot) Lída |  | Plevel na záhonku pod jabloněmi, 23.8.2011 1) Pod baleriny bych nic nesázela, snad ty ředkvičky a hrášek - rozhodně ne mrkev, která se musí vyrývat. Dnešní stromky mají většinou mělce kořenící podnože a rytím jim ubližujete.
2) Kdysi jsem se dotazovala na Agromanuálu, jestli lze pod... celý příspěvek > |  | Imperata Cilindrica Red Baron, 23.8.2011  Když se objevila v nabídkách, psali, že je choulostivá. První zimu jsem si z obavy vzala přes zimu kousek domů, úplně zbytečně, jak jsem pak zjistila. Choulostivá rozhodně není, už to ani neuvádějí... Jen to sluníčko chce (i kvůli vybarvení). Jinak... celý příspěvek > |  | Acer palmatum (Japonský javor) - usychá a opadává?, 21.8.2011 Sůl nesnáší žádná rostlina, ale důvodů může být víc. Jinak se zahrádka nesolí! Když už mermomocí chcete slimáky solit, tak je do té soli hoďte - ale je třeba Ferramol, který ničemu neškodí a není na rozdíl od Vanishe ani jedovatý. A nejlepší je... celý příspěvek > |  | Cornus kousa - usychání listů, 21.8.2011 Vlastní zkušenost nemám (bohužel není místo), ale má rád kyselou zem a asi bych místo okopávání spíše dala mulč. Jinak vlhkost, která stačí trávníku, nestačí stromu, ten potřebuje spíš méně častou, ale vydatnou zálivku, která by vsákla do hloubky ke... celý příspěvek > |  | Napadené listy švestky, 21.8.2011 Hálčivec švestkový - viz vlákno "švestka - záhadné tečky na listech" Lída |  | Neznám jméno květiny, kterou jsem dostala, 20.8.2011 Hanča má pravdu (mě to připomínalo květenství vrisey) Lída |  | Hanita - jasná chuťová jednička mezi švestkami, 19.8.2011 :-))) já souhlasím - kdysi, když měl táta ještě Vlašku, tak to byla podobná chuť... Lída |  |
|  | Neznám jméno květiny, kterou jsem dostala, 19.8.2011 Je to květenství jedné z bromélií... Lída |  |
 |
|
|
|