Příspěvky uživatele - 220.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Šáchor - suché konce listů, 3.2.2012
Je to bažinná rostlina...
Jak tvarovat korunu?, 3.2.2012
Pokud pěstuji stromek ze špičáku, tak ho zkracuji až při zakládání korunky v patřičné výšce. Není důvod zkracovat kmínek dřív, zbytečně by se tím podporovalo ovětvování a brzdil růst kmínku.          Lída
Jonathan, 2.2.2012
Tak to by vám ze starších (ne starých) odrůd mohl vyhovovat Mantet .  L.
Jak se zbavit přesličky, 2.2.2012
Právě o tom svlačci (jak už jsem psala) jsem četla, že nejlepší likvidace je přiklopit kelímkem potřeným zevnitř Roundapem, což je podobný způsob - také se nestříká... Já ho mám pár kousků v jahodách, ale ještě jsem ho nenatírala, kvůli 3-4ks se mi... celý příspěvek >
Mulčování pod stromy, 2.2.2012
No já sice psala, že ho dávám od jara do podzimu, ale to ho tam dávám, přes zimu tam už zůstane sám (to už nemám co dávat) a na jaře už tam není, žížalky ho uklidily :-)))           Lída
Bobkovišeň, omrznutí listů, 2.2.2012
Pokud pouze opadají listy a nezmrznou vlastní větvičky, není nutné stříhat - listy obrazí. Větvičky stříhám jen, pokud jsou zjara suché (to bývají maximálně konečky). Ještě dvě věci mají vliv - 1) dostatečná zálivka před zimou jako každá stálezelená... celý příspěvek >
Jonathan, 2.2.2012
James Grieve jsem nikdy moc nemusela, na mne je kyselý. Ale Jonathan je prostě Jonathan... Vůbec v tom hodnocení jsou většinou jablka, která mají svou specifickou typickou chuť - to je asi právě to, co dnes chybí, dnešní novinky jsou dobré, ale které... celý příspěvek >
Jak se zbavit přesličky, 1.2.2012
To asi bude popenec, také tu bylo vlákno o likvidaci - mrkněte. Tak s tím vápněním v místě jahod počkejte, až založíte nové jinde, pak tam můžete přesličku vápnit. Na ten křen by se možná mohlo zkusit to, jak se postupuje u svlačce : přiklopit mladou... celý příspěvek >
Vytvořme společnou nazorovou degustaci starých odrud, 1.2.2012
Matčino, Gascoigneho, Jonathan, k jaru potom Wagenerovo.     Lída
Hnojíte bylinky?, 1.2.2012
Vysela jste je hodně brzy, chtělo to ještě tak aspoň měsíc počkat, až bude víc světla. Pokud jsou dlouhé a hubené, mají málo světla a moc teplo zárověň. Bylinky bych spíš přesadila, asi bych nehnojila. Já mám ty své jen venku na... celý příspěvek >
Jak se zbavit přesličky, 1.2.2012
Na přesličku nám kdysi pomohlo rozhození vápna na podzim (ztratila se sama), ale to by se jahodám nelíbilo. Když jsem měla cca na 1m2 křen, tak jsem ho asi do hloubky 70-80cm pracně vytahala (i miniaturní ocásky) a co ještě prorostlo na povrch, vždy... celý příspěvek >
Kdo mi zabíjí slepice?, 31.1.2012
U nás to dělával tchoř.           Lída
Lístky fialky africké, 31.1.2012
Spíš obejít známé - i když mám pocit, že dokonce existuje klub pěstitelů saintpaulií...           Lída
Jak pěstovat správně majoránku, 31.1.2012
Semínka vysévám do misky, pak vždy několik rostlinek vsadím do kelímku a po zmrzlých zasadím ven. Stříhám 3x, pak při likvidaci na podzim oberu zbytek.           Lída
Mulčování pod stromy, 31.1.2012
Pokud se dává pod stromky mulč, NESMÍ se dávat až ke kmínku. Už jsem viděla nějakých pár stromků, které odešly kvůli hnilobě kořenového krčku (odumře kůra kmene dole těsně u země). Osobně dávám mulč (trávu) od jara do podzimu jen pod mladé stromky na... celý příspěvek >
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika