Příspěvky uživatele - 220.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bobkovišeň, omrznutí listů, 23.2.2012
Pokud přes ni přehodíte netkanou textilii, jen ji to prospěje. Ono to zachrání to, co popálené není, jarní sluníčko teprve přijde... U mne bobkovišeň zatím vydržela, ale u jednoho rododendronu mám na listech také spáleniny - zřejmě spíš od silného... celý příspěvek >
Kompost vs. sousedi, 22.2.2012
...nesmí nad míru přiměřenou obtěžovat sousedy zápachem apod... viz Obč.zákoník...   Další omezení by bylo, kdyby tam někde blízko byla studna.           Lída
Mastnota na hladině, 22.2.2012
Zkusila bych na hladinu naplocho položit noviny a opatrně "stáhnout", jako když se sbírá nečistota z hladiny akvárka.           Lída
Lahodný živý plot - pěstování v korytu, 21.2.2012
Muchovník olšolistý dorůstá výšky 3m a M.Lamarkův asi 4-5m, kořeny mají přiměřené velikosti. Jinak uvádějí, že po zakořenění snášejí i dost sucho, takže zřejmě budou mít kořeny dost velké... Do betonového koryta bych dala tak nějaké zakrslé keře,... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2012), 21.2.2012
Mirku, mrkněte na obrázky. Lída
Frézie reznou a zasychají, 21.2.2012
Mně sice všechny vykvetly, (i když kvůli koťatům naležato), ale jestli máte nějaký "jiný" způsob pěstování, tak se ho ráda dozvím. Já je po sklizni nechám usušit, očistím, dám do krabice do kuchyně (do tepla) a sázím i sklízím zároveň s gladioly.... celý příspěvek >
Pochlubte se jak vám kvetou Orchideje, 20.2.2012 Obsahuje fotku
Taky mám dneska novou  :-)))     Lída
Pěstování na balkóně, 19.2.2012
Jedno upozornění - je potřeba vzít v úvahu, jestli v okolí balkonu jsou stromy (=vlhčí vzduch), nebo jestli je to někde na úpalu (=jižní slunce, vyšší patro + suchý vzduch). Ty fotky nade mnou jsou krásné, ale uprostřed města na sídlišti by to na... celý příspěvek >
Juka - fleky na listech, 19.2.2012
Souhlasím s konvalinkou. Ty drobné flíčky jsou vysáté od svilušek a ty konce listů ukazují přelití.           Lída
Odumírání - černání větviček, 19.2.2012
Nemají tam vlhkou zem a chladno? - to se většinou černáním projevuje -  Lída
Realizace aneb co nejdřív, 19.2.2012
PP, ale potřebná plocha pro plodiny se dá upravit i v ploše trvalých záhonů, prostě dáte půl záhonu nebo jeden, dva, jak je potřeba. Mám trvale šest stejně velkých záhonů a také plodiny střídám. K té černé textilii v jahodách (-já ji nikdy... celý příspěvek >
Neznámý keř, 18.2.2012
Řízkovat lze, dobře koření.
Začiatočník, 18.2.2012
Pro Mr Big : i když máte vzadu hliník pro odraz, mají ty vzadu dost světla? Máte tuhle hloubku odzkoušenou? On je pak znát každý centimetr...   Lída
Hodnocení rezistentních odrůd angreštů, 18.2.2012
Předloni jsem koupila Karát, protože to je kompletní rezistent. Loni měl prvních pár bobulek. Je dobrý, chutná mi, ale aroma se klasickému Zlatému fíku nevyrovná, ten má v plné zralosti takovou vínovou příchuť, která Karátu chybí.... celý příspěvek >
Kniha, 17.2.2012
Řez ovocných stromů a drobného ovoce (základy) jsou přehledě popsány v knížce od p.Kyncla... Jinak v jedné knize to určitě nebude  :-))), hlavně vybírejte ty od českých autorů.
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika