Příspěvky uživatele - 220.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Přežije namrzlá klivie?, 26.2.2012
Zkusila bych ostřihnout ty bezvládné listy a uvidíte, jestli přežila cibule a jestli vyrazí nové. Pokud změkne i cibule a zvodnatí, je po ní.          Lída
Dracéna marginata: žlutohnědé skvrny na listech, 26.2.2012
Spíš přelití. Jak se tady píše pořád dokola, tyhle kytky potřebují zalít - nechat vyschnout - zalít - nechat vyschnout... Stačí zalévat 1x týdně.           Lída
Určení názvu + nemoc, 26.2.2012
Epiohyllum = Fylocactus  :-))) Nevím, jestli to je nemoc. Když jsem kdysi kaktusy pěstovala, měla jsem to na Epiphyllu také, ale řekla bych, že je to spíš důsledek (jizvička) po nějakém poranění, nešetrné manipulaci ap. Nikdy jsem to... celý příspěvek >
Přesazení starého ibišku syrského, 25.2.2012
Oproti jiným keřům nemá ibišek tak velký kořenový bal, podle rad p.Josefa se to musí povést.            Lída
Bobkovišeň, omrznutí listů, 25.2.2012
To jste mne dostala... Mám dojem, že jsem ji sundávala, když jsem odhrnovala růže - tak nějak. Jde jen o to, aby listy nespálilo to první ostré slunce...           Lída
Žloutne mi můj nejhezčí strom, 25.2.2012
Pokud žloutnou starší listy, tak bych se nijak neznepokojovala - starší holt časem opadávají, na koncích větviček rostou nové... Že by žloutly mladé listy, se mi na fotkách nezdá.           Lída
Pod kůži se zavrtávají sametky, 25.2.2012
A nemohly by to být všenky nebo čmelíci (pes, pták)?           Lída
Oleandr chřadne, 25.2.2012
Ten váš má hlavně velmi málo světla, proto jsou větvičky tak natažené. Zkuste ho dát na světlé místo a uvidíte, co udělá. Větvičky můžete pokrátit až pak, úplně u kmínku bych je nestříhala.          ... celý příspěvek >
Olendr opadává, 25.2.2012
Žluté listy opadávají i ze stromů, to je normální. Ale pokud opadávají zelené, tak bych řekla, že byl přeschlý a zalitý až pozdě. Ještě by byla možnost přemokření v chladu, ale to spíš listy začínají... celý příspěvek >
Pomologie starých odrůd, 24.2.2012
Když si dáte adresu do vyhledávače Google, tak se otevře stránka s adresami, kde si můžete dát "přeložit tuto stránku"... Dělám to také tak.           Lída
Šeřík a smuteční vrba, 24.2.2012
Opravdu to máte "smuteční" vrbu? Ta dělá strom výšky 20m a šířky také tak, tam je jakýkoliv řez k ničemu. Nemáte to spíš převislou nebo kroucenou?? Převislá se řeže po odkvětu kočiček (proberou se a hodně pokrátí větvičky), kroucená jde řezat... celý příspěvek >
Juka usychá a žloutne, 24.2.2012
Nenamrzla vám cestou??
Datlovnik - pestovani ze semene, 24.2.2012
Já je dávala normálně do země do květináče a vyrostly všechny. Později dokonce z pět let starých pecek uložených v šuplíku z 5ks vyrostly 3... Lída
Přežila mi bakopa, 24.2.2012
To jste dobrá, já to zkoušela 2x a nepovedlo se. Jinak když se řízkování nepovedlo na podzim, zkusila bych to teď zjara, třeba na dvě etapy po sobě...           Lída
Slepice - jaký druh?, 23.2.2012
Volila bych vlašky (hnědé). Černé slepice rády létají, u nás nepomohlo ani zastřižení křídla. Bílé zas méně nesou. Snůška záleží na kvalitě krmení. Počet vajec na slepici u nás býval cca 230ks... celý příspěvek >
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika