Příspěvky uživatele - 220.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Šrucha vyklíčila a pochcípala, proč?, 31.3.2012
Šrucha nesnáší moc mokro, tak jedině tím - nic jiného mne nenapadá... Ale my ji vyséváme koncem dubna/počátkem května přímo na záhon, aby vylezla až po zmrzlých, je to bez přepichování (i když přesadit se pak dá kamkoliv) a kvete až do... celý příspěvek >
Stříhat a neudělat více škody než užitku?, 31.3.2012 Obsahuje fotku
Nevím, co poradí zkušenější, já bych sestřihla větvičky do roviny viz obr., aby zesílily a jejikož jich tam máte 6, minimálně jednu (raději dvě) bych odstranila úplně tak, aby zbývající zůstaly na stromku při pohledu shora nejlépe do kříže.
Řez meruňky, 31.3.2012
Udělala bych nový terminál z toho důvodu, že kotlové koruny se rády rozlamují - zvlášť, když se horní větve dělí prakticky v jednom místě.  Lída
Identifikacia odrody borovice, 31.3.2012
Souhlas s předchozím příspěvkem. Druh také nevím, jen je vidět, že má ve svazečku dvě jehlice... Počítejte ale s tím, že dosud byl její růst omezen malým květináčem, jakmile ji zasadíte do země, může (ale nemusí) růst mnohem... celý příspěvek >
Co to je prosím?, 30.3.2012
První mne napadla Euphorbia podle lístků, ale ta má trny na žebrech. Řekla bych, že je to Pachypodium.           Lída
Název rostliny, 30.3.2012
Ještě mne napadlo, že by to mohl být nějaký netřesk -Sempervivum - tomu by odpovídaly ty odnože na "šlahounech", Echeveria se spíš větví. V každém případě je to sukulentní rostlina a vzhled na fotce je ovlivněný tím, že ta kytka je dost "nacucaná",... celý příspěvek >
Strihať orech po vysadení?, 30.3.2012
Jediné, co jsem udělala po vysazení ořešáku bylo to, že jsem budoucí hlavní kosterní větve prořezala tak, aby rostly na kmínku ob očko a ne hned za sebou, protože jsem se někde dočetla, že vzhledem k průměru větví v dospělosti je lepší, když mají... celý příspěvek >
Kocour krade, 30.3.2012
:-))) Na podobné téma jsem kdysi viděla video, tam zas kocour dosil domů od sousedů z pískoviště dětské hračky... ps- kde přišel k těm spoďárům?- ze šňůry je určitě nesundával  ;-)) Třeba by pomohlo mu někde něco schovat (aby to mohl... celý příspěvek >
Jahody, 30.3.2012
Také dávám jahody po bramborách (mám vždy dva záhony jahod). Starší záhon jahod zruším a zas vysadím jeden záhon nový - každý rok. Brambor dávám pořád stejné množství, i ostatní zeleniny. Záhony se stejně musí postupně prostřídat, aby se mohly... celý příspěvek >
Sázení muchovníku, 30.3.2012
Připadá mi ale divné, že by muchovník byl roubovaný ...  L.
Jahody, 30.3.2012
ps - ten talíř je velký plochý na hlavní jídlo, ne dezertní
Jahody, 30.3.2012 Obsahuje fotku
Karmen dozrává opravdu středně (HK červen), asi během 3 týdnů. Zrníčka jsou jakoby na povrchu plodu, snad z toho důvodu se při přepravě málo otlačuje, chuť má trochu po lesních jahodách. Oproti odrůdám, které jsme měli dříve (S.sengana, Red Gauntlet... celý příspěvek >
Jahody, 30.3.2012
Podívejte se na popisy odrůd - Sempra Turnov. My dáváme jednouplodící Karmen kvůli chuti. Jinak po jahodách sázím v srpnu kapustu, pór (pod něj hnůj nebo kompost), dtto květák - lze dát cokoliv, co stihne do zimy vyrůst. Lída
Jak zasadit hlízy jiřina, 28.3.2012
Mám k dispozici jen teplý panelákový sklep... Jiřiny vyndám ze země, trochu oklepu zem (uvnitř trsu zůstane). Nechám povrchově oschnout, dám po jedné do igelitek (nahoře otevřených) a šoupnu je srovnané vedle sebe v bedýnce do toho sklepa. Je fakt,... celý příspěvek >
Jak zasadit hlízy jiřina, 28.3.2012
Na dávání jiřin do země je ještě brzy, tak 3 týdny počkejte. Postup: uděláte jámu, dospod kompost, příp. trochu uleželého hnoje, na to hlízy tak, aby vrchol (místo, ze kterého vyrůstají stvoly) byl asi 10cm pod povrchem záhonu. Zahrnout, zalít. Během... celý příspěvek >
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika