Příspěvky uživatele - 220.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak se jmenuje květina?, 16.4.2012
Kamélie, mandevilla?
Čím osadit svah?, 16.4.2012
Mrkněte do diskuzí, už tady toho o porostech na svahu bylo napsáno spousta... Skalníky, jalovce, nějakou travinu, dřevitou mochnu, vřesovce a vřesy - záleží i na půdě a oslunění.           Lída
Jak se jmenuje květina?, 16.4.2012
Nemáte to kávovník?           Lída
Malá zahrada - stačí strunová sekačka z Lidlu?, 16.4.2012
30m2 posekáte klidně i srpem... Ale u strunek je ta nevýhoda, že se špatně udržuje stejnoměrná výška trávy. Asi bych volila buď nějakou, kde se dají přidělat aspoň 2 kolečka, nebo nějakou ruční vřetenovou - s ní to jen pojezdíte...    ... celý příspěvek >
Buksus nebo tuje?, 16.4.2012
A co zkusit hlohyni, je také stálezelená a roste rychleji než tis nebo buxus, kvete bíle a má barevné ozdobné plody - žluté, oranžové i červené. Nebo bobkovišeň (pokud to není vysloveně otevřená poloha, tam ráda... celý příspěvek >
Lilie, 16.4.2012
Co vám udělají letos, nevím.  Ale příští rok by měly normálně růst, alespoň u mne to tak po ulomení celého stonku až u země bylo.Jen přes ně dejte na zimu tabulku plexiskla, ať mají v zimě sucho.
Pojmy, 16.4.2012
Z "kuchařského" hlediska se za dezertní vína považují vína s vyšším obsahem cukru a alkoholu - takže pan Pal'o má pravdu.
Aechmea, 15.4.2012
Tohle je ale Epiphyllum ("ševcovský kaktus" - ploché články) a ne Selenicereus, ten má dlouhé nepřerušované tělo kulatého průřezu s ostny kolem dokola...           Lída
Ferocactus emoryi, hneda skrvna, 15.4.2012
Vyklopit ze země, hnědou skvrnu vyříznout nejlépe žiletkou až na zdravé pletivo (pak- pokud máte- posypat dřevěným uhlím) a nechat několik dnů zaschnout. Podle stavu pak zasadit (pokud zůstanou kořeny), nebo nechat pustit kořeny "nasucho" (když bude... celý příspěvek >
Červotoč v kmeni broskvoně, 15.4.2012
Červotoč to není, u stromů to je drvopleň nebo drtník... Ale asi vás zklamu, pokud je to ve kmeni u země, tak podle mne stromek nezachráníte. Napadená větev se dá uříznout... Bratrovi přesně takhle před dvěma lety zašla meruňka - malé otvory s... celý příspěvek >
Pěstování devaterníku zahradního, 15.4.2012
Také zjara stříhám - menším nechám tak 5cm větvičky, starším a větším tak 10cm, obrazí (pokud přežil). U mne letos přežil žlutý a červenooranžový, bílý ne :-((           Lída
Hledám skalničku na jaře žlutě kvetoucí, 15.4.2012
Na netu mají mochnu zlatou psanou jen v zahradnictví Čtyřlístek - Brno, ale asi neposílají. V těch e-shopech, které mám vyzkoušené, není, přece jen to je polní kytka. To ji spíš potkáte někde v přírodě ... celý příspěvek >
Nákup jehličnanů přes internet, 15.4.2012
Pokud chcete kvalitní rostliny (ne řadu tůjí na plot), zkuste zásilkový obchod p.Žižky. Jinak malé rostlinky k dopěstování (ale perfektně zakořeněné) mají i Najmanovi. Ostatní, od kterých objecnávám, jehličnany nenabízejí.    Lída
Sadbove brambory - lze je hned zasadit?, 15.4.2012
Zkuste sousedy, jestli by se jim nehodily...           L.
Taky vám zmrzly růže?, 15.4.2012
Z růží mi také obráží jen nekteré, doufám, že některá ze zbývajících obrazí zespodu (některé byly z řízků). Vřesovce mám také komplet pryč, brslen je pryč jen jeden, také jeden pieris, ořechoplodec a hodně (až k zemi) zmrzl zimolez nitida. Zajímavé... celý příspěvek >
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika