Příspěvky uživatele - 220.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Višeň Meteor Korai, 19.4.2012
Strážnice má pěkné stromky, měla jsem od nich také - i pro kamarádky, takže z prodejce mít obavy nemusíte.           Lída       
Černý rybíz, usychání větví, 19.4.2012
Jestli to tam chcete nechat na okrasu  ;-)) Asi část zmrzla, nebo byla něčím poškozená...           Lída
Identifikace plevele, 19.4.2012 Obsahuje fotku
Popenec  :-))  Lída
Jehličaté stromky, 19.4.2012
Stříhat nemusíte, jsou i malé odrůdy. Ale je jich opravdu mnoho, liší se tvarem, barvou i nároky na prostředí. Zkuste si zadat do vyhledávače třeba "jehličnany 1m" a uvidíte, že je z čeho... celý příspěvek >
Pokusy o řízkování, 19.4.2012
O množení rybízu řízky je tu celé vlákno. Ale držím vám palce... Já třeba šla po ulici, byl tam pěkný keřík  ;-)), tak už byla malá 10cm větvička moje a šup s ní do země. Dá se říct, že asi polovinu keříků na zahradě mám takhle namnožených.... celý příspěvek >
Identifikace plevele, 19.4.2012
Popenec...           Lída
Do jakého stáří/výšky lze kácet smrky bez povolení?, 19.4.2012
Asi tam byly ty smrky dřív, než vy, a pokud jsou tak mohutné, byla by jich škoda. Nicméně, pokud jsou ve stavu ohrožujícím bezpečnost (suché ap.), lze z tohoto důvodu požádat o příkaz k odstranění.     Lída
Višeň Meteor Korai, 19.4.2012
Morellenfeuer je sladkokyselá, rozhodně sladší, než Újfehertoi F... Morellenfeuer jsme měli roky, nějak jsem ji nemohla sehnat a koupila tu maďarskou - už jsem ji dala pryč, byla tak na zavaření a na višňovku, ale k jídlu... celý příspěvek >
Shiro - konáre nerašia - odumierajú, 18.4.2012
Nechytla moniliový úžeh - třeba vloni nebo i dřív?           Lída
Pustoryl, 18.4.2012
Po odkvětu střihnout každý rok, aby zhoustly. Pak už se jen odstraňují přestárlé větve.           Lída
Substrát do truhlíků, 18.4.2012
Pokud budete kupovat hotový substrát, tak nejlepší je "Zahradnický substrát B".           Lída
Bělozlatice dvouřadá - bílá zlatice, 18.4.2012
V nabídce ji má p.Žižka (rostliny dle mé zkušenosti má kvalitní).  Lída
Poradíte název rostliny?, 18.4.2012
Bromélie - Cryptanthus.           Lída
Pokusy o řízkování, 18.4.2012
S kamarádkou také už pár let řízkujeme, co se dá (ale spíš okrasné, než ovocné). Kamarádka dává řízky do kelímků a pod strom do stínu, na podzim kelímky zapouští do země. Já je dřív dávala do kelímků také, ale teď je píchám přímo do země za keř... celý příspěvek >
Pustoryl, 18.4.2012
Sestřihla bych keře nakrátko teď, aby vytvořily nové silné výhony. Ale nebudou letos kvést (příští rok o to víc).           Lída
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika