|
Příspěvky uživatele - 220.182
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Višeň Meteor Korai, 19.4.2012 Strážnice má pěkné stromky, měla jsem od nich také - i pro kamarádky, takže z prodejce mít obavy nemusíte. Lída |  | Černý rybíz, usychání větví, 19.4.2012 Jestli to tam chcete nechat na okrasu ;-))
Asi část zmrzla, nebo byla něčím poškozená... Lída |  |
|  | Identifikace plevele, 19.4.2012  Popenec :-)) Lída |  | Jehličaté stromky, 19.4.2012 Stříhat nemusíte, jsou i malé odrůdy. Ale je jich opravdu mnoho, liší se tvarem, barvou i nároky na prostředí. Zkuste si zadat do vyhledávače třeba "jehličnany 1m" a uvidíte, že je z čeho... celý příspěvek > |  | Pokusy o řízkování, 19.4.2012 O množení rybízu řízky je tu celé vlákno. Ale držím vám palce... Já třeba šla po ulici, byl tam pěkný keřík ;-)), tak už byla malá 10cm větvička moje a šup s ní do země. Dá se říct, že asi polovinu keříků na zahradě mám takhle namnožených.... celý příspěvek > |  | Identifikace plevele, 19.4.2012 Popenec... Lída |  | Do jakého stáří/výšky lze kácet smrky bez povolení?, 19.4.2012 Asi tam byly ty smrky dřív, než vy, a pokud jsou tak mohutné, byla by jich škoda. Nicméně, pokud jsou ve stavu ohrožujícím bezpečnost (suché ap.), lze z tohoto důvodu požádat o příkaz k odstranění. Lída |  | Višeň Meteor Korai, 19.4.2012 Morellenfeuer je sladkokyselá, rozhodně sladší, než Újfehertoi F... Morellenfeuer jsme měli roky, nějak jsem ji nemohla sehnat a koupila tu maďarskou - už jsem ji dala pryč, byla tak na zavaření a na višňovku, ale k jídlu... celý příspěvek > |  | Shiro - konáre nerašia - odumierajú, 18.4.2012 Nechytla moniliový úžeh - třeba vloni nebo i dřív? Lída |  | Pustoryl, 18.4.2012 Po odkvětu střihnout každý rok, aby zhoustly. Pak už se jen odstraňují přestárlé větve. Lída |  |
|  | Substrát do truhlíků, 18.4.2012 Pokud budete kupovat hotový substrát, tak nejlepší je "Zahradnický substrát B". Lída |  | Bělozlatice dvouřadá - bílá zlatice, 18.4.2012 V nabídce ji má p.Žižka (rostliny dle mé zkušenosti má kvalitní). Lída |  | Poradíte název rostliny?, 18.4.2012 Bromélie - Cryptanthus. Lída |  | Pokusy o řízkování, 18.4.2012 S kamarádkou také už pár let řízkujeme, co se dá (ale spíš okrasné, než ovocné). Kamarádka dává řízky do kelímků a pod strom do stínu, na podzim kelímky zapouští do země. Já je dřív dávala do kelímků také, ale teď je píchám přímo do země za keř... celý příspěvek > |  | Pustoryl, 18.4.2012 Sestřihla bych keře nakrátko teď, aby vytvořily nové silné výhony. Ale nebudou letos kvést (příští rok o to víc). Lída |  |
 |
|
|
|