Příspěvky uživatele - 220.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Začaly se měnit listy, 28.4.2012
Na svilušky určitě ne. Je potřeba buď postříkat přípravkem proti roztočům nebo pokud chcete bio, tak nasadit dravé roztoče (prodávají).        Lída
Květopas jahodový - koupit nové sazenice?, 28.4.2012
Květopas jahodníkový a květopas jabloňový je něco jiného. Květopas jahodníkový pouze napadá jahodník v době květu jabloní. Nic společného s jabloněmi jinak nemá!           Lída
Pieris Little Heath, 27.4.2012
Je moc pěkný a na tu zimu, co byla, přímo ukázkový. Chráníte ho nějak na zimu?   Lída
Likvidace zbytků postřiků, 27.4.2012
U nás se už roky vylévají zbytky postřiků a voda z vyplachování postřikovačů do kompostu - tam to bakterie zpracují. Na spoustě přípravků je to i psané...         Lída
Mraveniště ve skleníku - jak zlikvidovat?, 27.4.2012
V domácnosti lze omýt pěšinky, kudy chodí, octem. Ale to ve skleníku dost dobře nejde  ;-))           Lída
Začaly se měnit listy, 27.4.2012
Řekla bych, že obě je máte poškozené sviluškou.           Lída
Pokusy o řízkování, 26.4.2012
Ne, nebyl úmysl nic tajit, jen jsem byla líná psát - navíc u té druhé mělo být W ... Hydrangea paniculata Vanilla fraise, Weigela florida Victoria. Často se totiž stane, že člověk si něco pořídí se správným jménem na cedulce a vyroste nějaký jiný... celý příspěvek >
Mraveniště ve skleníku - jak zlikvidovat?, 26.4.2012
Zalít vařící vodou...          Lída
Pokusy o řízkování, 26.4.2012
Jo, ty porostou všude. Jenže člověk většinou shání to, co běžné není, nebo třeba určitou odrůdu -H. Vanilla Fraise, P.Victoria ap, které jsou v obchodech drahé...  A ty alespoň to přistínění vyžadují.... celý příspěvek >
Cypřišek hrachonosný - proč hnědne?, 26.4.2012
Ale tenhle Sungold na tom zas tak špatně není, je to plochý keř, který roste nejdříve do šířky a až později dělá kopeček. Má chycených jen pár větviček, to bude v pohodě. Také kupuji malé rostliny a mám radost, jak rostou, nasadit metrovou s balem v... celý příspěvek >
Jak upravit Jalovec šupinatý?, 26.4.2012
Potřebuje víc vláhy než tůje, ale bahýnko ne. Mám ho asi 150cm vysoký a 150cm široký, nijak nehnojím, jen zjara kolem trochu Cereritu. Zpočátku, než jsem zjistila, že vyžaduje trochu vydatnější zálivku, také takhle prosychal. Nic jsem nestříhala, jen... celý příspěvek >
Presazeni rybizu, 26.4.2012
Pokud by mu začaly vadnout listy, tak ho trochu sestřihněte...     Lída
Olověnec - jak pěstovat, 26.4.2012
U mne pouštěl kořínky z těch, co byly polodřevnaté (nahoře zelené, dole dohněda). Zakořenil jak v květináči pod sklenicí, tak ve sklenici s vodou.  Lída
Černý střed květu jahodníku, 24.4.2012
Vám už kvetou??? Pokud je poškozena jen původní odrůda, tak proč ji nezlikvidujete? Už třetím rokem jsou obvykle plody malé...
Identifikace několika rostlin, 24.4.2012
Tak přece řeřišnice - já si to říkala podle těch dlouhých šešulí, ale nenašla jsem se stejnými listy  ;-))  - a to mi přesně tahle mrška rostla asi před dvěma/třemi roky u hrušně, říkala jsem si, že ji ještě neznám...... celý příspěvek >
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika