|
Příspěvky uživatele - 220.182
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Začaly se měnit listy, 28.4.2012 Na svilušky určitě ne. Je potřeba buď postříkat přípravkem proti roztočům nebo pokud chcete bio, tak nasadit dravé roztoče (prodávají). Lída |  | Květopas jahodový - koupit nové sazenice?, 28.4.2012 Květopas jahodníkový a květopas jabloňový je něco jiného. Květopas jahodníkový pouze napadá jahodník v době květu jabloní. Nic společného s jabloněmi jinak nemá! Lída |  |
|  | Pieris Little Heath, 27.4.2012 Je moc pěkný a na tu zimu, co byla, přímo ukázkový. Chráníte ho nějak na zimu? Lída |  | Likvidace zbytků postřiků, 27.4.2012 U nás se už roky vylévají zbytky postřiků a voda z vyplachování postřikovačů do kompostu - tam to bakterie zpracují. Na spoustě přípravků je to i psané... Lída |  | Mraveniště ve skleníku - jak zlikvidovat?, 27.4.2012 V domácnosti lze omýt pěšinky, kudy chodí, octem. Ale to ve skleníku dost dobře nejde ;-)) Lída |  | Začaly se měnit listy, 27.4.2012 Řekla bych, že obě je máte poškozené sviluškou. Lída |  | Pokusy o řízkování, 26.4.2012 Ne, nebyl úmysl nic tajit, jen jsem byla líná psát - navíc u té druhé mělo být W ... Hydrangea paniculata Vanilla fraise, Weigela florida Victoria. Často se totiž stane, že člověk si něco pořídí se správným jménem na cedulce a vyroste nějaký jiný... celý příspěvek > |  | Mraveniště ve skleníku - jak zlikvidovat?, 26.4.2012 Zalít vařící vodou... Lída |  | Pokusy o řízkování, 26.4.2012 Jo, ty porostou všude. Jenže člověk většinou shání to, co běžné není, nebo třeba určitou odrůdu -H. Vanilla Fraise, P.Victoria ap, které jsou v obchodech drahé... A ty alespoň to přistínění vyžadují.... celý příspěvek > |  | Cypřišek hrachonosný - proč hnědne?, 26.4.2012 Ale tenhle Sungold na tom zas tak špatně není, je to plochý keř, který roste nejdříve do šířky a až později dělá kopeček. Má chycených jen pár větviček, to bude v pohodě. Také kupuji malé rostliny a mám radost, jak rostou, nasadit metrovou s balem v... celý příspěvek > |  |
|  | Jak upravit Jalovec šupinatý?, 26.4.2012 Potřebuje víc vláhy než tůje, ale bahýnko ne. Mám ho asi 150cm vysoký a 150cm široký, nijak nehnojím, jen zjara kolem trochu Cereritu. Zpočátku, než jsem zjistila, že vyžaduje trochu vydatnější zálivku, také takhle prosychal. Nic jsem nestříhala, jen... celý příspěvek > |  | Presazeni rybizu, 26.4.2012 Pokud by mu začaly vadnout listy, tak ho trochu sestřihněte... Lída |  | Olověnec - jak pěstovat, 26.4.2012 U mne pouštěl kořínky z těch, co byly polodřevnaté (nahoře zelené, dole dohněda). Zakořenil jak v květináči pod sklenicí, tak ve sklenici s vodou. Lída |  | Černý střed květu jahodníku, 24.4.2012 Vám už kvetou???
Pokud je poškozena jen původní odrůda, tak proč ji nezlikvidujete? Už třetím rokem jsou obvykle plody malé... |  | Identifikace několika rostlin, 24.4.2012 Tak přece řeřišnice - já si to říkala podle těch dlouhých šešulí, ale nenašla jsem se stejnými listy ;-)) - a to mi přesně tahle mrška rostla asi před dvěma/třemi roky u hrušně, říkala jsem si, že ji ještě neznám...... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|