|
Příspěvky uživatele - 220.182
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Napadené ovocné stromky, 2.5.2012 Také bych s tím nedělala nic, takhle malé škody jsou běžné - a ovoce plné chemie si mohu koupit... Lída |  | Brslen, 1.5.2012 Mně se brslen chytal dobře. Vždycky v červnu jsem odtrhla nově narostlou větvičku, která dole začínala hnědnout tak, aby měla dole patku. Pak zhora zkrátit na celkovou délku asi 10 cm, ze spodní části odstranit listy. Omočit ve stimulátoru a zasadit... celý příspěvek > |  |
|  | Blýskavka Camilvy, 1.5.2012 Je to škoda, že jsou s nimi u nás problémy, jsou pěkně barevné. Ale letošní zima byla opravdu krutá, spousta rostlin to odnesla... Mně kdysi první zimu přežila dobře, po druhé už obrazila jen z posledních sil dole, ale další zimy se nedožila. Měla... celý příspěvek > |  | Čím odstranit mastný pruh na bazénu, 1.5.2012 Hm, tak já jako netechnik a ženská bych trochu odpustila vodu, pak pruh odmastila nějakým odmašťovačem a vodu dopustila Lída |  | Přidání vápníku k jabloním, 1.5.2012 Dávkování je tam uvedeno, postřikovač normální, stříká se pouze do doby sklizně. Pokud byste chtěl dodat vápník do půdy, je dobré na podzim půdu posypat mletým dolomitickým vápencem. Lída |  | Jakou odrůdu jahod a kde objednat, 1.5.2012 Sempra Turnov - ale běžně prodávají koncem léta... Teď už je pozdě. |  | Čím odstranit mastný pruh na bazénu, 1.5.2012 Zkuste na hladinu položit otevřené noviny a opatrně je stáhnout... |  | Ztráta červeného zabarvení u japonského javoru, 30.4.2012 Záleží, kterou odrůdu máte, některé mění barevnost i třikrát do roka. Lída |  | Přidání vápníku k jabloním, 30.4.2012 Proti hořké pihovitosti se náchylné odrůdy stříkají od začátku července po 14ti dnech přípravky Kalkosol 25 nebo Kalkosan. Lída |  | Založil jsem trávník, ale vyrostlo něco jiného, 30.4.2012 Postříkat selektivním herbicidem, který zlikviduje dvouděložné rostliny a trávu nechá. |  |
|  | Černý neguš, 29.4.2012 U sousedky měly tak max. 2 cm, ale už má starý stromek... Lída |  | Přesazení švestky, 29.4.2012 Můžete, ale až na podzim shodí listí - teď kvetou. Lída |  | Do jakého stáří/výšky lze kácet smrky bez povolení?, 29.4.2012 Hm, teď o tom zrovna psali v Zahrádkáři - odstranit můžete větve i kořeny, ale ve vhodnou roční dobu a tak, abyste příliš nepoškodil sousedův strom (je uvedený příklad stromu těsně u hranice - nejde ořezat polovinu stromu podle svislé čáry)... ... celý příspěvek > |  | Blýskavka Camilvy, 29.4.2012 Ohledně toho střihu - počkejte, kde nejvýše vám začnou obrážet a tam to střihněte... L. |  | Blýskavka Camilvy, 29.4.2012 Nevím, kde bydlíte, ale u nás v osadě (HK za městem) nepřežily nikomu blýskavky víc, než dvě zimy. A i po té první vyrážely odspodu, ač měly chvojí a netkanku. Lída
|  |
 |
|
|
|