Příspěvky uživatele - 220.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rašení a růst růží po zimě, 5.5.2012 Obsahuje fotku
Přehodila jsem tam písmenka, je to Duke of Windsor nebo také Herzog of Windsor, viz přiložené foto...           Lída
Zababčený strom, 5.5.2012
Zababčený stromek = předčasně zestárlý. Bývá to způsobeno majitelem, který chce honem honem ovoce a nechá mladý stromek příliš brzy a k velikosti stromku nepřiměřeně plodit, stromku potom už nezbývá síla růst... Pomoc- stromek se musí přimět k... celý příspěvek >
Na podzim zasazená merunka, zaschla a ted nasazuje od země, 5.5.2012
Nejdříve uříznout zaschlou korunku. Z výhonů bych nechala ten nejsilnější, budete z něj mít po zesílení kmínek. Ostatní větvičky všechny vylámat (i ty, co ještě nově vyrostou), aby měl kmínek sílu narůst. Můžete ho vyvazovat k původnímu kmínku, který... celý příspěvek >
Rašení a růst růží po zimě, 5.5.2012
Adsona jsem vzala na 20cm, Egona Schiele 5 cm od země (a to měl aspoň 180cm), New Dawn mám dvě z řízků, co je blíž kůlně přežila celkem dobře, z té vzdálenější přežil jeden výhon. Mrzí mne, že odešla Duke of Winsdor po tátovi, zkusím ji na podzim... celý příspěvek >
Rašení a růst růží po zimě, 4.5.2012
To vám závidím, u nás je to horší. Většině lidí sice nějaká přežila, ale moc ne... Mně zatím raší ze 42 růží jen 14, a mají tak kolem 10cm. Zajímavé je, že přežily spíš mladší keře, co byly sázené loni všechny. To si nedovedu dost dobře vysvětlit.... celý příspěvek >
Venkovní Ibišek syrský, 4.5.2012
Všem u nás (HK) zatím ibišky neraší, zatím čekáme, na likvidaci je času vždycky dost. Viděla jsem letos pučet jeden jediný v uličce u domku (ale také teprve teď začíná).       Lída 
Sloupcovitá jabloň, 4.5.2012 Obsahuje fotku
:-))) PP, četla jsem dobře, ale jak podle vás vypadá balerina o výšce 50cm sázená na podzim?           Lída
Co se stalo s mou hrušní?, 4.5.2012
Petře nebojte, nic jí není! To je ještě malý stromek, že? Na pětimetrovém byste si toho ani nevšiml... Pokud byste jinak někdy měl podezření na spálu růžovitých, tak v nejbližší rostlinolékařské laboratoři vám zdarma doručený vzorek vyšetří.... celý příspěvek >
Sloupcovitá jabloň, 4.5.2012
Je stromek a stromek. Pokud je to na podzim sázený proutek výšky 50cm, tak bych letos jablko nenechala ani jedno, až za rok.           Lída
Sloupcovitá jabloň, 3.5.2012
Určitě vyrazí náhradní terminál, jako u každého stromku.  Ty květy bych ale doporučila otrhat, aby se nevysilovala, když jste ji teprve na podzim sázela.  Lída
Liliochvostec, 3.5.2012
V podzimní nabídce ho má Lukon Glads, mají různé odrůdy. Teď jedině někde na trhu...           Lída
Nemocná hruška, co s ní?, 2.5.2012
Oranžové bradavičky na listech je rez hrušňová, bylo tady o ní mockrát psáno (přenáší se z některých jalovců, přímo neškodí, ale ve větším množství snižuje asimilační plochu, lze stříkat před a po květu, republika je tím celá promořená). Lišejník... celý příspěvek >
Nemocná hruška, co s ní?, 2.5.2012
Také si to myslím, ale napadení není tak velké, aby bylo nutné zasahovat. Jen holt nemá všechny listy jak na fotce z knížky  ;-)))          Lída
Ztráta červeného zabarvení u japonského javoru, 2.5.2012
Teď právě mi poradil strýček Google, že to dělá nadbytek dusíku... ;-))    Lída
Ztráta červeného zabarvení u japonského javoru, 2.5.2012
Napadají mne dvě možnosti - buď ho teď něco část dne stíní, co dříve nestínilo, nebo -a to nevím, jestli se to týká i jap.javorů- u některých rostlin pestrolisté kultivary hnojením zezelenají... Jinak... celý příspěvek >
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika