|
Příspěvky uživatele - 220.182
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Josta - co jí je?, 15.5.2012 Nemá třeba od sekání trávy dole poškozenou kůru? Lída |  | Venkovní Ibišek syrský, 14.5.2012 Mám dva, neraší žádný. Dvěma sousedkám raší jen 2 malé ze semenáčků, velké (8ks) neraší. Zatím jsem z větších viděla narašené jen 2 na chráněných místech u rod.domků. Lída |  |
|  | Odplevelení pod stromky, 14.5.2012 Ptala jsem se na to samé na Agromanuálu odborníků, protože mám pod stromky rukev a tu prostě nelze zcela vyplet. Řekli mi, že nic, co by zlikvidovalo plevel a zaručeně neublížilo stromkům, neexistuje. Lída |  | Stalozeleny, neopadavy, nejedovaty, rychlorastuci plot, 14.5.2012 Už jsem tady několikrát psala o hlohyni šarlatové - stálezelená, neopadavá, plody nejedovaté (ale nejedlé), roste dost rychle. Lze ji tvarovat. Není drahá. Květy bílé, bobule žluté, oranžové nebo červené podle kultivaru. Jinak by šel použít také... celý příspěvek > |  | Napadená růže, 14.5.2012 Jestli to je vykousané do kulata, tak to dělá brouk lalokonosec (žere přes noc, jinak je v zemi dole). Prý se dá chytit s baterkou :-))). Na toho biool nezabere, muselo by to být něco systemického, co se dostane dovnitř do listů (než je... celý příspěvek > |  | Copak to roste za zahradou, nevíte?, 14.5.2012 Možná choroš šupinatý, někde uváděný jako jedlý (mladé plodnice - ale tuhé), někdy vyvolává alergické reakce. Nebezpečná houba - napadá i zdravé listnaté stromy a rychle způsobuje jejich hnilobu. ... celý příspěvek > |  | Co je to za odrůdu?, 13.5.2012 A nešlo by kontaktovat toho původního majitele? Jinak v tom nikdy nebudete mít stoprocentní jistotu. Lída |  | Srdcovka, 13.5.2012 tak při takovém hnojení musí růst. U mne dostanou všechny kytky na podzim kompost, zjara cererit a během roku už jen ty náročné trochu přihnojím. Lída |  | Jaká je to rostlina?, 13.5.2012 Tak to jsem na ni blbě koukla. A připadala mi nějaká vyčouhlá - ale nevíme, v jakých podmínkách roste. Jen, že mi to připomínalo tím kaudexem ficus, co měla dcera - tak jsem se unáhlila. Omlouvám se za mystifikaci. Co tipujete, pane... celý příspěvek > |  | Co je to za rostlinky?, 13.5.2012 Asi bych volila spíš Kristalon pro vřesovištní rostliny (myslím, že je psáno "pro borůvky a rhododendrony"), aby neobsahoval vápník, většina kapradin ho nemá moc ráda. Lída |  |
|  | Neznámá trvalka, 13.5.2012 Sama jsem to nezkoušela, ale švagrová ano, skutečně prý to je takový slabý plamínek (nemám důvod jí nevěřit). Lída |  | Srdcovka, 13.5.2012 Mladá rostlinka je vždy nižší, než starý keř, ale tříletá už by mohla být tak 40cm. Chtělo to při sázení přidat kompostovou zem, zlehčila by se tím ta stávající. Pokud byste ji chtěla doplnit, tak opatrně, srdcovka má křehké kořeny a nemá ráda, když... celý příspěvek > |  | Sekačky od Mountfieldu, 13.5.2012 Dobrý den, nemůže zveřejnit odkaz z internetu na zmiňovaný servisní manuál.
Děkuju |  | Jaká je to rostlina?, 13.5.2012 Ficus ginseng. |  | Krtko a stromy, 13.5.2012 Krtek kořeny nežere. Pouze může chodbičkami nadzvednout půdu u malých stromků a ty pak mohou podeschnout (tam to chce pohlídat). Velkým stromům nevadí. Lída |  |
 |
|
|
|