Příspěvky uživatele - 220.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Místnosti plné much - co s tím?, 19.5.2012
Čím to je, nevím, ale pokud nechcete používat chemické odpuzovače, dala bych tam kytky (třeba sušené) odpuzující hmyz. Je jich mnoho, stačí pohledat na netu - třeba levandule, bazalka, voňavý muškát, vratič...    Lída
Namrzlá rajčata, 18.5.2012
Pokud je Honzo máte zasazené hlouběji, jako se většinou dávají, je možné, že vám obrazí z kolínka, které je pod zemí.           Lída
Poraďte prosím druh okrasné trávy, 18.5.2012
Také prosa jsou pěkná, třeba P.v.Squaw nebo Heavy metal, pěkná je i Hakonechloa (rákosík), kostřavy...           Lída
Co to je za rostlinu?, 18.5.2012
U mne bohužel tuhle zimu ocúny nepřežily,  zjara nevyrašily...           Lída
Kdo pozná rostlinu?, 18.5.2012
No přesně tak, znám ji jako v.k...           Lída
Pozdní jarní mrazy, 18.5.2012
Přes přikrytí netkankou u nás (HK) omrzly horní části natí brambor, lilie v místě dotyku s textilií (obložené větvičkami přežily dobře), horní poloviny výhonů révy jsou spálené přes textilii, jiřiny pod kyblíky mají horní listy černé, srdcovka pod... celý příspěvek >
Existuje popínavá růže?, 18.5.2012
Popínavá růže (která by se pnula sama) neexistuje, ale pnoucích (které se vyvazují alespoň zpočátku) je spousta odrůd... viz ruze.wi     Pnoucí rostlin je spousta, mrkněte se na netu...          ... celý příspěvek >
Osypaná ryngle, 17.5.2012
Nejvíc plodů udrží ryngle při pravidelné dostatečné zálivce. Povedlo se nám na čtvrtkmenu v plné plodnosti přes 130kg rynglí (ale musely se podepírat větve).           Lída
Jak vymyslet velkou podmisku pod květináče?, 17.5.2012
Jakouliv přepravku vyložit jezírkovou fólií nebo igelitem jako jezírko.           Lída
Zasazené cynie a astry chřadnou, 17.5.2012
Co je žere, nevím, ale podle mne jim je ještě zima.           Lída
Prosím poraďte mi s názvem květiny, 16.5.2012
Asi rozrazil hořcovitý...           Lída
Venkovní kala, 16.5.2012
Mám je také v květináčích už více let, více barev. Zakoupené narašené hlízy jsem zasadila do květináčů, mírně zalila. Znova jsem zalévala, až se nad zemí ukázala špička a zálivku postupně zvyšovala, jak rostla. Občas jsem pohnojila. Vykvetla,... celý příspěvek >
Odchazi rybiz?, 15.5.2012
Ty červené vypoukliny na listech způsobují mšice, to nic není. To vadnutí a zasychání u rybízu dělá nesytka rybízová, jejíž larvy v tuhle dobu vyžírají větvičky zevnitř. Pomáhá jen napadenou větev odstranit až dole, postřiky nepomohou, protože je... celý příspěvek >
Josta - co jí je?, 15.5.2012
Ještě mne napadlo, že by to mohla být i nesytka rybízová - larva vyžírá větvičky vevnitř - v tom případě ustřihnout napadenou větev až dole, postřik není účinný, protože ta potvora žije uvnitř... celý příspěvek >
Pozdní jarní mrazy, 15.5.2012
Čt/Pá -3,3°C pro HK je na meteopressu, Yr.no má 2°C.         Lída
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika