|
Příspěvky uživatele - 220.182
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Místnosti plné much - co s tím?, 19.5.2012 Čím to je, nevím, ale pokud nechcete používat chemické odpuzovače, dala bych tam kytky (třeba sušené) odpuzující hmyz. Je jich mnoho, stačí pohledat na netu - třeba levandule, bazalka, voňavý muškát, vratič... Lída |  | Namrzlá rajčata, 18.5.2012 Pokud je Honzo máte zasazené hlouběji, jako se většinou dávají, je možné, že vám obrazí z kolínka, které je pod zemí. Lída |  |
|  | Poraďte prosím druh okrasné trávy, 18.5.2012 Také prosa jsou pěkná, třeba P.v.Squaw nebo Heavy metal, pěkná je i Hakonechloa (rákosík), kostřavy... Lída |  | Co to je za rostlinu?, 18.5.2012 U mne bohužel tuhle zimu ocúny nepřežily, zjara nevyrašily... Lída |  | Kdo pozná rostlinu?, 18.5.2012 No přesně tak, znám ji jako v.k... Lída |  | Pozdní jarní mrazy, 18.5.2012 Přes přikrytí netkankou u nás (HK) omrzly horní části natí brambor, lilie v místě dotyku s textilií (obložené větvičkami přežily dobře), horní poloviny výhonů révy jsou spálené přes textilii, jiřiny pod kyblíky mají horní listy černé, srdcovka pod... celý příspěvek > |  | Existuje popínavá růže?, 18.5.2012 Popínavá růže (která by se pnula sama) neexistuje, ale pnoucích (které se vyvazují alespoň zpočátku) je spousta odrůd... viz ruze.wi
Pnoucí rostlin je spousta, mrkněte se na netu... ... celý příspěvek > |  | Osypaná ryngle, 17.5.2012 Nejvíc plodů udrží ryngle při pravidelné dostatečné zálivce. Povedlo se nám na čtvrtkmenu v plné plodnosti přes 130kg rynglí (ale musely se podepírat větve). Lída |  | Jak vymyslet velkou podmisku pod květináče?, 17.5.2012 Jakouliv přepravku vyložit jezírkovou fólií nebo igelitem jako jezírko. Lída |  | Zasazené cynie a astry chřadnou, 17.5.2012 Co je žere, nevím, ale podle mne jim je ještě zima. Lída |  |
|  | Prosím poraďte mi s názvem květiny, 16.5.2012 Asi rozrazil hořcovitý... Lída |  | Venkovní kala, 16.5.2012 Mám je také v květináčích už více let, více barev. Zakoupené narašené hlízy jsem zasadila do květináčů, mírně zalila. Znova jsem zalévala, až se nad zemí ukázala špička a zálivku postupně zvyšovala, jak rostla. Občas jsem pohnojila. Vykvetla,... celý příspěvek > |  | Odchazi rybiz?, 15.5.2012 Ty červené vypoukliny na listech způsobují mšice, to nic není. To vadnutí a zasychání u rybízu dělá nesytka rybízová, jejíž larvy v tuhle dobu vyžírají větvičky zevnitř. Pomáhá jen napadenou větev odstranit až dole, postřiky nepomohou, protože je... celý příspěvek > |  | Josta - co jí je?, 15.5.2012 Ještě mne napadlo, že by to mohla být i nesytka rybízová - larva vyžírá větvičky vevnitř - v tom případě ustřihnout napadenou větev až dole, postřik není účinný, protože ta potvora žije uvnitř... celý příspěvek > |  | Pozdní jarní mrazy, 15.5.2012 Čt/Pá -3,3°C pro HK je na meteopressu, Yr.no má 2°C. Lída |  |
 |
|
|
|