|
Příspěvky uživatele - 160.145
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Převislá rajčata do truhlíků, 9.5.2013 Dobrý den, vzhledem k tomu, že máme malou okrasnou zahrádku a mám volné jedno okno s orientací na jih, chtěla bych vyzkoušet vypěstovat nějaké rajčata v truhlíku. Některé zahradní centra nabízejí převislá rajčata právě k tomuto účelu. Zkoušeli jste... celý příspěvek > |  | Podzimní a zimní úprava truhlíků, 5.10.2012 Dobrý den, právě likviduji letničky v okenních truhlících a v závěsných květináčích. Poprve bych se chtěla pokusit udělai i podzimní truhlíky, které bych chtěla mít na oknech i přes zimu, ale chybí mi inspirace...
Měla bych představu nějakou... celý příspěvek > |  |
|  | Azalka venkovní, 4.9.2012  Prosím o radu. Mám letos vysázené venkovní azalky- malé keříky. Na všech, kromě jedné, začaly sesychat špičky listů- pozoruji to již delší dobu..Jinak krásně kvetly, vyhodily nové lístky a pak začaly hnědnout špičky. To, co je na lístcích hnědé, je... celý příspěvek > |  | Oleandr - svěšené větve, 27.8.2012 s největší pravděpodobností je to způsobeno váhou květů, pokud je keřík květy obsypán. Pokud jsou větve hodně dlouhé, možná by bylo vhodné větve po odkvětu zkrátit, alespoň některé, abyste se nepřipravila v příštím roce o všechny květy. V... celý příspěvek > |  | Jak vybírat zahradní nábytek?, 20.7.2012 Vypadá to moc hezky, jste šikovný:-) Já bych ale takový nábytek nemusela, zdá se mi, že nebude pohodlný... dle mého názoru není nad pevné, pohodlné natvarované křesílko, ve kterém si skutečně odpočinu... |  | Existuje náhrada strunové sekačky?, 17.7.2012 Prosím o radu. K sečení větších ploch na zahradě používáme sekačku se sběrným košem.
K dosekání menších ploch (kolem obrubníků a hlavně kolem skalky) používám strunovou sekačku, ale nejsem s ní vůbec spokojená. Struna se neustále láme, hlavně u... celý příspěvek > |  | Ruj vlasatá, 10.7.2012 dnes jsem ji koupila v libici nad Cidlinou v zahradním centru Parkon. měli i žlutolistou... |  | I toto je Mountfield, 5.7.2012 Ke koupi čerpadla jsme se rozhodli kvůli výhodné ceně (čerpadlo je v akci), která se s tepelnými čerpadly stejných parametrů nedala srovnat. Navíc nevíme, kde by se takové čerpadlo dalo sehnat u výrobce- ty bohužel neznáme. navíc mám skušenost (např.... celý příspěvek > |  | I toto je Mountfield, 5.7.2012 Tak my jsme tam byli poprvé, kupovali jsme to tepelné čerpadlo k bazénu, ale žádný souhlas s poskytnutím osobních údajů po nás nechtěli... |  | I toto je Mountfield, 3.7.2012 No další problém je v tom, že jsme čerpadlo zaplatili a pak nám řekli, že může být skladem taky až za 10 dní, což mě naštvalo. Doufám, že nebudou čekací lhůtu prodlužovat a po prázdninách mi oznámí, že čerpadlo není a nebude... pak mi vrátí peníze...... celý příspěvek > |  |
|  | I toto je Mountfield, 2.7.2012 Rozhodli jsme se s manželem, že zainvestujeme a že si k našemu bazénu zakoupíme tepelné čerpadlo... Hledali jsme na internetu vhodný typ, je jich tam několik... také jsme si přečetli recenze na tyto čerpadla a kupodivu v časopise itest vyšlo nejlépe... celý příspěvek > |  | Ne-bylinková spirála, 29.6.2012 Já s tím tedy žádné zkušenosti nemám, ale nevím, proč by v něm měly růst jen bylinky... Můžete si do ní klidně nasadit jak trvalky, tak letničky, nebo i jehličnany či skalničky... Záleží jen na stanovišti, které zvolíte (slunce, polostín, stín) a pak... celý příspěvek > |  | Skalník na kmínku, 29.6.2012 Já bych asi ostříhala všechno, co je na skalníku mrtvé... on určitě zase obroste... apropóóóó, zaujal mě Váš královský pudl... Nemá v rodokmenu chov. stanici Marco Bohemica??? |  | Zastrihnout nebo nezastrihovat smaragdy, kdyz nedosahuji pozadovane delky, 26.6.2012 Pokud je máte teprve druhý rok a jsou holé, je to s největší pravděpodobností tím, že trpí suchem. Mladé smaragdy je nutno hodně zalévat (zvlášť v horkých dnech řádně prolít u kmínku i okolo), dokud si neudělají pořádný kořenový systém, jinak hustoty... celý příspěvek > |  | Převislý modřín - řez, 26.6.2012  Dobrý den, letos na jaře jsem zakoupila mladý převislý modřín na ne moc vysokém kmínku (80cm). Má 8 převislých větviček, které při koupi dosahovaly délky asi do poloviny kmínku a bylo vidět, že byly na tuto délku zastřiženy. Modřín se... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|