Příspěvky uživatele - 35.222

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Potřebuji poradit: záhradní traktor, 25.4.2012
Star Jet P5 je pro nás asi předimenzovaný stroj. Uvažoval jsem spíš o traktůrku v ceně do cca 100.000 (o Star Jet P1 nebo P2) ale za tu cenu můžu mít také hondu HF 2417 K3 HME nebo Cub Cadet CC 1022 KHN a pokud přidám par tisíc i viking MT 6112.... celý příspěvek >
Potřebuji poradit: záhradní traktor, 20.4.2012
Máme plochu cca 7500 m2 (opravdu tolik, nespletl jsem se) v mírném svahu. Zatím to sečeme obyčejnou sekačkou ale je to dřina… Chtěl bych koupit zahradní traktor. Nemáme daleko k servisu stiga, viking, honda. Poraďte z výběrem. Zahradní techniky je... celý příspěvek >
Poraďte s výběrem sekačky a křivinořezu, 12.3.2010
Potřebuji poradit před nakupem sekáčky a křovinořezu. Mám záhradu cca 7000 m2 v mírnem svahu. a také několik stovek metrů pozemku, kde se sekáčkou nedostanu (50 st. svach kolem potučku). Potřebuji stroje pro pravidelnou udřžbu záhrady (sekat budou... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika