Příspěvky uživatele - 220.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Přežije chryzantéma zimu?, 15.10.2012
Měla jsem podobnou, vydržela venku tři roky, ale minulou zimu nepřežila. Pokud ji chcete nechat venku, hodila bych přes ni v listopadu chvojí.  Ale aspoň bych si pro jistotu dala řízek z ní do květináčku domů a uložila někde, kde přezimujete... celý příspěvek >
Matčino, 15.10.2012
Matčino má dužinu žlutavou, šťavnatou a sladkou se specifickou chutí...  L.
Identifikace rostliny, 15.10.2012
Vždyť vám odpovídali, že je to sléz, zřejmě sléz pižmový.           Lída
Identifikace rostliny, 15.10.2012
Proč ji dáváte zas znova? Už se tu jednou řešila (7.10.)...           Lída
Úprava vrby, 14.10.2012
Ale která vrba??
Co je to za keř a jak jej léčit, 14.10.2012
Naprostý souhlas s MK.           Lída
Je to bougainvillea?, 12.10.2012
Než jsem si to potvrdila na google, tak jste to napsal, také si myslím, že to je ona - i podle kůry a listů.           Lída
Kam zasadit malinu?, 12.10.2012
Ať je vysadíte k plotu, nebo kousek dál, stejně vám nevydrží přímo na tom místě. Vyhánějí pod zemí šlahouny a rostou kolem dokola. Ještě vás chci upozornit, že prorazí i dvojitou silnou fólii zapuštěnou do země (vlastní zkušenost). Ohraničení je... celý příspěvek >
Matčino, 10.10.2012
To je divné, že Matčino máte mírně nakyslé... Fakt je to Matčino?            Lída
Co je to za škůdce u hrušně?, 8.10.2012
Před květem a po odkvětu Baycor 25WP           Lída
Češete nebo ještě čekáte, 8.10.2012
Goldstar mám už několik dnů obraný (začal padat), dnes jsem obrala Jonalord a Rajku, oboje šlo už dobře dolů (HK)...      Jinak Boikovo snad ještě jako základ při výrobě dětských přesnídávek, ale něčím dochutit. Jaké by z... celý příspěvek >
Jakou odrůdu jahod a kde objednat, 7.10.2012
A nekřoupal v nich ten Kristalon, když byly tak přehnojené?   Lída
Co je tohle za rostlinu?, 7.10.2012
Nějaký sléz...           Lída
Grosdemanche, 7.10.2012
Zadejte si Grosdemange s "G" místo "ch"
Kdy mám střihat tyto jabloně, 6.10.2012
Stříhají se na jaře a v létě.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz