Příspěvky uživatele - 176.163

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaký postřik na rajčata s krátkou OL, 30.6.2012
Ortiva má ochranou lhůtu 3 dny vyrábí agro cs je i na okurky.
Hrášek, 30.6.2012
můžete dát mrkev-karotku, ředkve,letní salát, čínské zelí, ale ten hrášek by také vyrostl.
Co je s Clematisy?, 16.6.2012
Rostlina vypadá zdravá, myslím že je to odrůdou prostě má takové květy. Ta barva je nádherná.
Začátečnický problém s liliemi, 16.6.2012
lilie bělostná je jedna z mála vápnomilných lilií. přesazuje se po zatažení listů to je asi červenec až srpen, přesazená si musí na novém místě zvyknout. Zemina musí být propustná a přidáme trochu mletého vápence. V září vyroste růžice listů která... celý příspěvek >
Hledám keřík.., 16.6.2012
ta třetalka by to mohla být existují zahradní dřevité opadavé keříky. Žluté květy má také mochna.
Uskladnění cibulek tulipánů, jak na to?, 15.6.2012
starší lidé říkavali až jde úroda z polí tak se stěhují i myši do té doby jsou spižírny v bezpečí. taky je mívám venku a zatím mi je nesežraly nikdy ale radši je kontroluji.
Uskladnění cibulek tulipánů, jak na to?, 14.6.2012
kořeny vyrostou nové slupku olupovat nemusíte pokud neodpadla sama. Uskladněte na suchém vzdušném místě a v září až říjnu znovu zasaďte.
Pivoňka - plíseň, 13.6.2012
já osobně bych odstranila plesnivou trávu i zeminu a pivoňky zasadila pak bych hlídala jestli se plíseň neobjeví znovu. Pokud tam byla posekaná tráva nechaná ve vyšší vrstvě tak mohla plesnivět. 
Trvalky na suche misto, 13.6.2012
Velice hezky vypadají také řebříčky a ty zálivku nepotřebují. Velkokvěté kopretiny také moc vody nepotřebují kosatce nízké i vysoké, kohoutek býval součástí venkovských zahrad naše babičky mu říkaly hořící láska pro jeho intenzivní červenou barvu,... celý příspěvek >
Bíle skvrny na listech u rajčat, 5.6.2012
myslím, že je to spálené od slunka. Spodní listy se stejně během růstu odstraní. Příště je zkuste po výsadbě přistínit nebo je zvykejte na slunce.
Zalévání rajčat v době dovolené, 5.6.2012
Do toho víčka bych pouze prorazila otvor třeba jehlicí nebo hřebíkem aby voda hned nevytekla ale jen odkapávala. Já takhle zalívám i rajčata na záhonech. Zkuste než odjedete pryč jak dlouho vám voda v lahvi vydrží. 
Poraďte prosím jehličnaté a listnaté trvalky do stínu, max. výšky 50 cm, 5.6.2012
myslím, že ty bohyšky by tam byly velice pěkné. Lze vybrat z mnoha druhů a zdobí celý rok.
Jak se jmenuje, 5.6.2012
myslím že je to ixiolirion ale u nás není zimovzdorná. musí se na zimu vyjmout.
Sázení levandule, 4.6.2012
Levandule mi lemuje cestu a dávala jsem 3 rostliny na běžný metr.
Kytky do truhlíků, 2.6.2012
jako první se nabízejí petunie, ty většinou kvetou neůnavně celé léto, pak by to mohla být verbena. V růžové se dá sehnat begonie nebo voskovka. Ve fialové je vanilkový stromek ten je vyšší fuchsie ty jsou taky moc hezké. Zapoměla jsem na muškáty ale... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika