|
Jaký postřik na rajčata s krátkou OL, 30.6.2012 Ortiva má ochranou lhůtu 3 dny vyrábí agro cs je i na okurky. |
 |
Hrášek, 30.6.2012 můžete dát mrkev-karotku, ředkve,letní salát, čínské zelí, ale ten hrášek by také vyrostl. |
 |
|
 |
Co je s Clematisy?, 16.6.2012 Rostlina vypadá zdravá, myslím že je to odrůdou prostě má takové květy. Ta barva je nádherná. |
 |
Začátečnický problém s liliemi, 16.6.2012 lilie bělostná je jedna z mála vápnomilných lilií. přesazuje se po zatažení listů to je asi červenec až srpen, přesazená si musí na novém místě zvyknout. Zemina musí být propustná a přidáme trochu mletého vápence. V září vyroste růžice listů která... celý příspěvek > |
 |
Hledám keřík.., 16.6.2012 ta třetalka by to mohla být existují zahradní dřevité opadavé keříky. Žluté květy má také mochna. |
 |
Uskladnění cibulek tulipánů, jak na to?, 15.6.2012 starší lidé říkavali až jde úroda z polí tak se stěhují i myši do té doby jsou spižírny v bezpečí. taky je mívám venku a zatím mi je nesežraly nikdy ale radši je kontroluji. |
 |
Uskladnění cibulek tulipánů, jak na to?, 14.6.2012 kořeny vyrostou nové slupku olupovat nemusíte pokud neodpadla sama. Uskladněte na suchém vzdušném místě a v září až říjnu znovu zasaďte. |
 |
Pivoňka - plíseň, 13.6.2012 já osobně bych odstranila plesnivou trávu i zeminu a pivoňky zasadila pak bych hlídala jestli se plíseň neobjeví znovu. Pokud tam byla posekaná tráva nechaná ve vyšší vrstvě tak mohla plesnivět. |
 |
Trvalky na suche misto, 13.6.2012 Velice hezky vypadají také řebříčky a ty zálivku nepotřebují. Velkokvěté kopretiny také moc vody nepotřebují kosatce nízké i vysoké, kohoutek býval součástí venkovských zahrad naše babičky mu říkaly hořící láska pro jeho intenzivní červenou barvu,... celý příspěvek > |
 |
Bíle skvrny na listech u rajčat, 5.6.2012 myslím, že je to spálené od slunka. Spodní listy se stejně během růstu odstraní. Příště je zkuste po výsadbě přistínit nebo je zvykejte na slunce. |
 |
|
 |
Zalévání rajčat v době dovolené, 5.6.2012 Do toho víčka bych pouze prorazila otvor třeba jehlicí nebo hřebíkem aby voda hned nevytekla ale jen odkapávala. Já takhle zalívám i rajčata na záhonech. Zkuste než odjedete pryč jak dlouho vám voda v lahvi vydrží. |
 |
Poraďte prosím jehličnaté a listnaté trvalky do stínu, max. výšky 50 cm, 5.6.2012 myslím, že ty bohyšky by tam byly velice pěkné. Lze vybrat z mnoha druhů a zdobí celý rok. |
 |
Jak se jmenuje, 5.6.2012 myslím že je to ixiolirion ale u nás není zimovzdorná. musí se na zimu vyjmout. |
 |
Sázení levandule, 4.6.2012 Levandule mi lemuje cestu a dávala jsem 3 rostliny na běžný metr. |
 |
Kytky do truhlíků, 2.6.2012 jako první se nabízejí petunie, ty většinou kvetou neůnavně celé léto, pak by to mohla být verbena. V růžové se dá sehnat begonie nebo voskovka. Ve fialové je vanilkový stromek ten je vyšší fuchsie ty jsou taky moc hezké. Zapoměla jsem na muškáty ale... celý příspěvek > |
 |