|
Králící a kukuřice, 11.11.2012 Dobry den v kolika měsících mužu dat kralikum kukuřici.
|
 |
Připouštění, 30.10.2012 Dobry den kolikrat ji mužu tak připustit? |
 |
|
 |
Jateční váha a stáří, 20.10.2012 Děkuji |
 |
Jateční váha a stáří, 14.10.2012 Dobrý den chci se zeptat kolik je odpadu z kralika v kg děkuji. |
 |
Výsadba ovocných stromů na horách, 18.4.2012 Děkuji vám za váš čas a odpověď :)
odrůdy si pilně opisuji a co nejdřív hurá do nejbližší školky, děkuju moc.. |
 |
Výsadba ovocných stromů na horách, 18.4.2012 Dobrý večer a děkuji za reakci..Zatím se jen rozkoukávám, ale doufám, že na podzim už budu mít dostatek informací a odvahy to zkusit :)
Tak přeji mnoho zdarů. Dominika |
 |
Výsadba ovocných stromů na horách, 17.4.2012 Děkuju,
moc si vážím vaší reakce. Nemáte náhodou tip, kde bych odolnější odrůdy mohla sehnat, kdo se jimi zabývá?
Děkuju |
 |
Výsadba ovocných stromů na horách, 17.4.2012 Dobrý den!
S výsadbou ovocných stromů nemám žádnou zkušenost, ale ráda bych začala a využila pozemek, který máme k dispozici, bohužel na horách. Beskydy 780 m.n, jižní svah. Ovšem v zimě hodně sněhu a silný vítr...
Proto bych vás chtěla... celý příspěvek > |
 |
Muškáty, 3.1.2012 bud mají malo vody nebo je napadla nějaka choroba me se to stalo taky ale ja jsem muškaty ostřihal do pul a potom sem je přesadil.pomohlo to tet mam muškaty nejhezčí z cele ulice. |
 |
Čí to je hovínko?, 2.11.2011 Taky si myslím, že to bude kočka-kocour. Kočky zahrabávají, pokud je kde zahrabat - tj. pokud máte kypré záhony. Pokud takové prostředí nemáte, tak to prostě pustí kde se ji to hodí. |
 |
|
 |
Ptačí trus na římsách, 2.11.2011 Dobrý den, mohl by někdo poradit, jak bez poničení odstranit z měděné římsy ptačí trus? Již několik let, co na oknech v truhlících pěstuji muškáty, se právě mezi truhlík a výhony muškátů usazují vrabci a činí tam pořádný binec. Pohledem z okna to... celý příspěvek > |
 |
Anglické růže, 14.9.2011 Dobry den, můžu mit ruže v mulčovaci kuře? díky |
 |
Dolmar EM41, 16.8.2011 Tak jsem nakonec dolmar koupila. Má opravdu kvalitní nůž, sbírá i mokrou trávu. Má ale dvě nevýhody. Vzhledem k parametrům sekačky se mi zdá, že ocelové šasi je zbytečné na úkor vyšší hmotnosti. Druhý nedostatek je zapuštění kol. Kola jsou příliš... celý příspěvek > |
 |
Kornatka travní, 8.8.2011 Bydlím za Frýdkem-Místkem, skoro v podhůří Beskyd v nadmoř. výšce 350 m. Je pravda, že zde častěji prší a po ránu bývá silná rosa, ale na druhé straně zde zase často od hor fouká. |
 |
Kornatka travní, 8.8.2011 Jde mi hlavně o nějaké trvalé řešení, odstranění příčiny. |
 |