|
Příspěvky uživatele - 242.21
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vertikutátory, provzdušňovače, 19.4.2012 Mám výše zmíněné al-ko 38 a vyjádřil jsem se zde.
|  | Mechanický vertikulátor, 19.4.2012 mám taky Al-ko 38, 3 sezóny, a po prvním použití na 2 zahradách po cca 350m2 šla na reklamaci - výměna dvou ložisek. Funfuje ok, ale je to utrpení protože se neustále přehřívá! po zhruba 50m2 se vypne(předpokládám tepelná pojistka na ochranu motoru),... celý příspěvek > |  |
|  | Sekačku Hecht 549 SWB nebo Weibang WB 456 SKL, 16.4.2012 Takže B&S se vyrábí v Číně, Kohler taky a pokud budou náhradní díly u obou srovnatelné pak bude asi jedno který motor (servis mi u obou zajistí prodejce - mají i servis). Potom potřebuji tedy vyřešit zda Hecht nebo Weibank z pohledu šasí,... celý příspěvek > |  |
|
|
|