|
Příspěvky uživatele - 51.211
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hledám skalničku na jaře žlutě kvetoucí, 15.4.2012 Liduško, děkuji za tip i za obrázek. Moje hledaná kytička je mochna zlatá. ALe stejně ji asi neseženu:-). Nemáte nějaké osvědčené zahradnictví na netu?Díky moc. Blanka |  | Hledám skalničku na jaře žlutě kvetoucí, 15.4.2012 Milý Josefe, moc díky za tipy, musím říci, že mě velice zaujal vzhled osívky a hlaváčku jarního, nádherné květy, i ty se pokusím najít na netu a objednat. Svou hledanou skalničku jsem zřejmě našla, je to buď mochna zlatá nebo potentilla... celý příspěvek > |  |
|  | Hledám skalničku na jaře žlutě kvetoucí, 15.4.2012 Díky za tip, ale tařice to není. Je však také krásně žlutá:-). B |  | Hledám skalničku na jaře žlutě kvetoucí, 15.4.2012 Hani, máte pravdu, název byl popleten. Je to buď mochna zlatá což je potentilla aurea l. nebo potentilla tabernaemontani. Ale nemohu ji zatím na netu vůbec sehnat.:-(Ani jednu. B |  | Hledám skalničku na jaře žlutě kvetoucí, 14.4.2012 Milí moji poradci, velice vám děkuji za vaše tipy. Všechny Vámi jmenované skalničky jsem našla vyfocené. Nejvíce se podobá mochnička, při hlubším hledání jsem zjistila že mnou hledané kvítí se zřejmě jmenuje Mochna nátržník, Potentilla... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|