|
Příspěvky uživatele - 246.23
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rozlišení květů Redhaven a Fairhaven, 15.4.2012 Neříkám pustit výše a ani Vás nepřesvědčuji, abyste něco dělal jinak, než Vám vyhovuje. Jen jsem napsal svůj názor na vzhled a možnosti ostříhání a dlašího vývoje Vašeho stromku.
Ať se Vám daří a málo krup Vám přeje
Josef.
|  | Včely vylézající ze země, 15.4.2012 V tomto případě se zcela jistě nejednalo o druh, který chovají včelaři, tedy včela medonosná. A i kdyby byla, o divoké včely by žádný včelař zájem neměl, protože by bylo nebezpečí, že by si do svého včelína zanesl choroby a parazity (varoáza, včelí... celý příspěvek > |  |
|  | Rozlišení květů Redhaven a Fairhaven, 15.4.2012 Krupobitné kalamity je mi líto.
Řez peckovin koncem srpna bylo dřívější doporučení, mnozí to tak dělají i teď.
Podle fotky by však na Vašem stromku bylo stále co stříhat: ty příliš převislé krátké větvičky, které rostou na vzdálenějších... celý příspěvek > |  | Nákup jehličnanů přes internet, 15.4.2012 Není lepší si je vybrat osobně v zahradnictví??? Já bych je tedy přes internet nekupoval.
Josef. |  | Spirit CS250, 15.4.2012 Teď se mi nepodařilo najít původní stránky, na kterých jsem při zadání tohoto dotazu pilu viděl. To je samo o sobě trochu podezřelé. Ale vzhledově a podle údajů to je naprosto shodná pila s výše jmenovaným Hechtem 927, dále Raptor 225, myslím, že i... celý příspěvek > |  | Rozlišení květů Redhaven a Fairhaven, 15.4.2012 Pane 224.18 (z Č. Budějc?), Vaše broskvoň mi připadá dosti netradičního vzrůstu. Jako kdyby témř nerostla, jako kdyby nebyla téměř stříhaná a jako kdyby byla vysilována příliš vysokou plodností. Ale možná se mýlím.
Josef. |  |
 |
|
|
|