|
Příspěvky uživatele - 67.29
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Cuketa neplodí, 25.6.2012 Veru robím aj to, že odlamujem samičie kvety z končeka malého plodu, tak s citom, aby som ten plôdik nepoškodila. Len to niekedy moc nejde a bojím sa to urobiť nasilu, aby som nespôsobila ranku tomu plodíku, zasa by to mohlo spôsobiť skazu... A keď... celý příspěvek > |  | Cuketa neplodí, 22.6.2012 Tým utrhnutým samčím kvetom opeľujem aký iný kvet, keď buď sú na rastline tie samčie, alebo holky - už sa javia, že z nich bude plod... Mám opeľovať všetky kvety rad za radom?
Prosím, mám ešte jeden závažný problém, že aj keď sa zázrakom... celý příspěvek > |  |
|  | Rajče tyčkové stupické polní ranné, 13.4.2012 Mám presne ten istý problém, vysiala som do hrantíka vedľa seba 2 odrody paradajok a to stupnické rané je celkom ako burina z rašeliniska, skadiaľ brávam zeminu (asi lulok, resp. neviem názov). Stále tie rastlinky ovoniavam, majú aj menej rajčiakovú... celý příspěvek > |  |
|
|
|