|
Příspěvky uživatele - 31.15
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hrách - neroste, okousané listy a kořínky, 30.5.2019 Ano, hrdliček tady máme taky spoustu, ty mě letos stály 2,5kg travního osiva. Vše oseté vyzobali, jestli zůstalo tak 5% tak je to moc.
Vrabce mám potvrzené, chycené při činu. Nad hrášky jsem navěšel nízko CD, vypadá že to funguje. Nicméně... celý příspěvek > |  | Hrách - neroste, okousané listy a kořínky, 17.5.2019 Já pěstuju hrášek 5-tým rokem po sobě, bez problémů, až na tento rok. Jelikož ho mají strašně rády děcka, během 14dnů jsem vysadil 4 záhonky. Pěkně vzejde, jenže už od 1-2cm velikosti rostlinek mě je něco žere. Pěkně postupně, každý den, vykousané... celý příspěvek > |  |
|  | Gula, 15.4.2012 Taky by mě zajímalo jestli menší ryby neprojdou přes gulu až do filtrace? Nebo je to vyloučené? |  | Gula, 12.4.2012 Dobrý den, koncem minulého roku jsme vybudovali jezírko asi 90 kubíků pro chov ryb je tam gula a 2x skímer, ted budeme zapojovat filtraci gravitačně a zajímalo by mě, jestli nemáte zkušenosti s tím, když tam dame menší ryby, jestli nebudou nasáty... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|