|
Příspěvky uživatele - 159.132
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dvě odrůdy na jedné jabloni, 21.9.2007 Promiňte, že vstupuji do diskuse kolem jabloní, ale mám stejnou otázku u hrušní. Lze na hrušeň roubovat dvě nebo více odrůd? Pakliže ano, na co si je třeba dávat pozor? |  | Pěstování starých odrůd jabloní na nízkých tvarech, 19.9.2007 Vážení, velmi Vám děkuji za vaše názory. Dovolím si několik poznámek.Naše oblast je pro pěstování ovoce příznivá. V okolí existují rozsáhlé, desítky hektarů velké sady. Délka života stromu je též mnohdy dána délkou života sadaře. V okolí... celý příspěvek > |  |
|  | Pěstování starých odrůd jabloní na nízkých tvarech , 17.9.2007 Dobrý den. Mám cca 1 hektar pozemku, na kterém budu pěstovat ovoce. Krom to chci shromáždit původní odrůdy jabloní pěstované v našem regionu. Vím, že zde rostou unikáty, které, když se skácí, nemají náhrady. Po té, co jsem četl a vyrozuměl z diskusí... celý příspěvek > |  |
|
|
|