Příspěvky uživatele - 205.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jezírková filtrace pro 15m3, 7.8.2017
co tedy tato sestava? Filtrace NEXUS EASY POD + UV EVO 30W + čerpadlo Careta 8000 + dmychadlo Hailea Pond Ride Air P 60
Jezírková filtrace pro 15m3, 7.8.2017 Obsahuje fotku
Tak tady je obrázek mého zatím rozdělaného výkopu profilu jezírka.
Cibulnaté květiny do truhlíků - jak?, 9.4.2012
Krásný dobrý den přeji, já dávám tulipány každým rokem do velkých truhlíků. Nechávám je na kryté terase, kde mrzne a zatím mi vždy vykvetly. Cibulky zalévám po zasazení a potom začínám v únoru znovu zalévat.  
Jak otužovat sazenice, 10.2.2012
Děkuji za vysvětlení. Tak nějak jsem si myslel že by se to mohlo dělat.
Jak otužovat sazenice, 10.2.2012
Dobrý den. U návodů na pěstování zeleniny často čtu, že by se předpěstovávané druhy měly "otužovat". Nikde jsem se ale nedočetl co to přesně znamená a jak se provádí. Konkrétně mi jde o papriky a rajčata. Chápal bych to tak, že se mají vystavovat... celý příspěvek >
Určení názvu + nemoc, 12.1.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den, rád bych se zeptal kolegů pěstitelů jaký název má tato rostlina a především, co to má na listech za nemoc? Jedná se o jakési půlkruhovité bulky. Rostlina je nejspíše odrůdy... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika