Příspěvky uživatele - 107.72

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rouby jabloně, 17.12.2024
Zdravím všechny nadšené pěstitele. Rád bych si naroubovat odrůdu Opál, byl by někdo ochoten poskytnout pár roubů této odrůdy? Mohu nabídnbout fin. úplatek:), nebo rouby na výměnu. Mohu nabídnout: Angold, Rubín, Rubinola, Admirál, Sirius, Hana,... celý příspěvek >
LYRA🍎 UEB5060/1, 17.12.2024
Ještě, když Lyra měla pouze číselné označení jsem kupoval tyto plody přímo ve Fytosu koncem března v Plzni, jablka byla ve skvělém stavu, měly vyváženou velmi dobrou chuť a stále pevnou dužinu. Takto jsem koupil 4 druhy jablek pod číselným označením,... celý příspěvek >
Mulčování pod stromy, 8.4.2012
Pokud někdo připojíte názor, budu ráda... Koupili jsme chalupu, pozemek je velký (cca 4000 metrů), většina jsou starší ovocné stromy. Většinou je k nim nahrnutá tráva - a já teď nevím, co s tím :-). O mulčování jsem něco přečetla, ale tohle... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika