|
Příspěvky uživatele - 107.72
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rouby jabloně, 17.12.2024 Zdravím všechny nadšené pěstitele. Rád bych si naroubovat odrůdu Opál, byl by někdo ochoten poskytnout pár roubů této odrůdy? Mohu nabídnbout fin. úplatek:), nebo rouby na výměnu.
Mohu nabídnout: Angold, Rubín, Rubinola, Admirál, Sirius, Hana,... celý příspěvek > |  | LYRA🍎 UEB5060/1, 17.12.2024 Ještě, když Lyra měla pouze číselné označení jsem kupoval tyto plody přímo ve Fytosu koncem března v Plzni, jablka byla ve skvělém stavu, měly vyváženou velmi dobrou chuť a stále pevnou dužinu. Takto jsem koupil 4 druhy jablek pod číselným označením,... celý příspěvek > |  |
|  | Mulčování pod stromy, 8.4.2012 Pokud někdo připojíte názor, budu ráda...
Koupili jsme chalupu, pozemek je velký (cca 4000 metrů), většina jsou starší ovocné stromy. Většinou je k nim nahrnutá tráva - a já teď nevím, co s tím :-).
O mulčování jsem něco přečetla, ale tohle... celý příspěvek > |  |
|
|
|