Příspěvky uživatele - 15.28

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bejbino, 9.4.2012
Ten výsev začátkem května to byl takový pokus, ale ukázal, že na výsev v dubnu není vůbec pozdě. Jinak za celou dobu téměř 30let, co rajčata pěstuji, je vysévám v druhé polovině března. Také si určitě zahrádkářů všimla, že příroda probouzí semena z... celý příspěvek >
Bejbino, 8.4.2012
Semena Bejbino jsem viděl za poslední týden asi ve 3 prodejnách. Na výsev není vůbec pozdě. Mám za léta pěstování rajčat vyzkoušeno, že rajčata vysetá v březnu a začátkem května, v červenci od sebe nerozeznáte. 
Jak úspěšně zasít jadérka/semena jabloní, 8.4.2012
Můj příspěvek nesrovnával přírůstky, ale klíčivost semen a způsob jejich výsevu. Je mi jasné, že pláně a podnož M9 jsou na opačné straně v tabulce bujnosti růstu. Asi byla moje poznámka o dnešní velikosti stromů zbytečná.
Réva na východní a západní stěně domu, 8.4.2012
Na západní stěně mám 2 keře. Jeden je Nero a dozrává okolo 15. srpna a druhý Arkadia dozrává okolo 10.září. Slunce na ně svítí asi od 11hod dopoledne. Je to ale místo, kde stěna domu a betonový chodník, pokud na ně svítí odpolední slunce, hřejí... celý příspěvek >
Jak úspěšně zasít jadérka/semena jabloní, 8.4.2012
Když jsem já pěstoval semenáčky jabloní, tak jsem z rozkrojeného dobře zralého jablka vyjmul semena a po jednom dal do květináčů, s obyčejnou zeminou ze záhonu.  Z 10 semen vyklíčilo 8. Po zesílení jsem na ně narouboval staré odrůdy Signe... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika