Příspěvky uživatele - 71.128

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lze vypěstovat broskev nebo meruňku z řízku?, 1.4.2012
popř za jak dlouho začne plodit ? Podařilo se to někomu? Cosi jsem nastrkal do země pod sklenici od Okurek a lístky zatím týden zelené / nechal jsem posledni 2 očka a nemají se k tomu uschnout
Kdy postřik Boraxem?, 29.3.2012
Tak jsem dnes merunky postříkal preventivně Boraxem jak píše jinde p. Palo, už kvetou a na sobotu hlasi -2 C a na nedeli dokonce -3 C, snad to ty mraziky vydrzi sám jsem zvědavej jestli to funguje jak Fridex
Očkování meruněk a nektarinky, 27.3.2012
Tu Nobelovu cenu proto že se to prý na jaře neočkuje že až v červenci, tak nevím, já myslel když je kůra živá, že by se to mělo chytit, jakou máte zkušenost ostatní a kdy očkujete?
Očkování meruněk a nektarinky, 27.3.2012 Obsahuje fotku
meruňka na trnce
další
merunka_na_merunku
další
Tak jsem laicky naočkoval před 14 dny nektarinku na broskev, dále 3 druhy meruňěk / Harogem, Kioto,Pincot /na jinou co manželce moc nechutná a nakonec jsem ty meruňky ještě naočkoval i na 2 čačanské lepotice - trnky. V ovocné školce den nato když... celý příspěvek >
Kdy postřik Boraxem?, 22.3.2012
perfektní rozbor v článku z léta o boru, díky, tomu říkám fundovaná odpověd na dotaz :p)
broskve jsem s tím umyl dostatečně a ty merunky mám zatím malé asi 2-3 roky, takže to ebyla tal velké spotřeba, spíš jsem to bral jako prevenci proti různým chorobám, jasně že budu stříkat po odkvětu, na to mám koupeny Syllit 400
k odpovědi Palo : hm takže jsem broskve stříkal brzo? Někde jsem ve foru četl že se to má stříkat, když začne pučet angrešt, takto to vypadalo nektarinka broskev
Kdy postřik Boraxem?, 21.3.2012
Dobře tedy, kdybych chtěl vědět čím stříkat, tak nebudu psát kdy stříkat Boraxem, to se na mne nezlobte, nemůžu za to, že nečtete jaký je dotaz. A dotaz byl myšlen, abych to upřesnil, jestli nevadí za 5 dní po postřiku Syllitem, když na to přijde... celý příspěvek >
Kuprikolem jsem navic již stříkal, nechci do meruněk cpát další mědˇ, proto bych radši dodal stopový prvek bor, co jsem četl že je pro meruňky prospěšný a zarověň zabil 2 mouchy jednou ranou - že má i mrazuvdorné učinky v květu
" Stříká se mědí - Kuprikol, Champion... několik dnů před očekávamým mrazem. " - dotaz byl kdy stříkat Boraxem, čtěte prosím laskavě na co byl dotaz směřován, děkuji k druhé odpovědi -  dotaz byl, jestli vadí Syllit 65, když bych to chtěl... celý příspěvek >
Když se dívám na meruňky se mně to jeví, že jsou květy před otevřením, postříkat to dnes proti nočním mrazíkum? Jak ten postřik proti mrazíkům dlouho vydrží ví někdo? Kolik dní? Nevadí že jsem to v sobotu lehce postříkal zbytkem Syllitu... celý příspěvek >
Další diskuze:  678  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika