|
Příspěvky uživatele - 159.13
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Podlaha ve skleníku - hlína nebo dlažba, 10.4.2012 Prosím Vás, můžu se zeptat na ty obrubníky a cestičku? Máte je zabetonované, nebo jinak "ukotvené"?? |  | Založení skleníku, 8.4.2012 Jsem také začátečník, co se týká stavby skleníku a za každou radu budu velmi vděčná :) Chystám si "místečko" pro skleník 2,5x4m. A na těch 4m mám mírný sklon (ke vchodu budoucího skleníku) cca 10 cm. Myslíte, že je lepší sklon skopat do roviny... celý příspěvek > |  |
|  | Založení skleníku, 7.4.2012 A, prosím Vás, jak jste vyřešil odvodnění skleníku? |  | Založení skleníku, 5.4.2012 Dobrý den, já se tedy teprve chystám tento skleník od f. Korbel zakoupit, ale již nyní se vrhnu na přípravu. Mám stejný problém, odkopu drny trávy krompáčem a motykou :) |  |
|
|
|