Příspěvky uživatele - 182.192

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nižší kvetoucí trvalky do stínu, 21.5.2012
Na zběhovec pozor, rychle se vám rozroste všude, ale většinou ne tam kde ho chcete mít. :-) Dala bych plicník, hosty, barvínek, nebo i dvoubarevný břečťan.
Přežije Pelargonie mráz?, 9.4.2012
Také mám děti těch původních památečných, ale mám jich už tak moc že se o ně nebojím. :-) A totéž platí o fuchsiích.
Pnoucí fuchsie, 9.4.2012
Já je přez zimu nechávám na chodbě u okna, mají chladno a hodně světla. Většinou kvetou i v zimě. Mám je už asi 10 let.  Jednu jsem omylem nechala přez zimu venku, zmrzla ale na jaře ze země vyrazila znovu. Proto je považuji za nezmar. Když se... celý příspěvek >
Přežije Pelargonie mráz?, 9.4.2012
Asi mi napíšete že ne, ale ty moje dnešních -2 stupňů venku bez problemu přečkaly.  A není to první rok co je dávám ven už v březnu, vždycky slabší mráz přežijou.
Množení velkokvětých venkovních ibišků, 9.4.2012
Náš taky ne :-) Ibišek je vždycky to poslední co mi na zahradě začne rašit.
Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 8.4.2012
Nejchladněji bývá k až ránu řekla bych tak od 3. Vztávám v půl 5 a do 6 hod. teplota stále klesá. Pak už jde nahoru. Štěstí že mám meruňku odkvetlou a ráno tady byly 2 nad nulou. Vy ale budete mít letos drahé meruňky. :-)
Levandule s milionBells, 8.4.2012
Levandule snese sucho, to ale neznamená že po něm touží. :-) A taky klidně můžete zalévat do středu truhlíku k milionbells a do okrajů se voda nasákne už v menší míře. Určitě to tak nechat můžete.
Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 8.4.2012
Naštěstí mi zatím nikdy už odkvetlá meruňka nezmrzla. Nejcitlivější jsou otevřené květy. Po odkvětu ale začíná řádit meruňková plýseň a napadenému stromu zčernají květy a začnou zasychat větvičky. Někdy zaschnou i větvičky už s malými plody. Meruňku... celý příspěvek >
Co se hodí na jižní stranu?, 8.4.2012
Určitě, když je nenecháte uschnout. :-) Je to nenáročná trvalka na slunce a budete mít ozdobu i v zimě.
Výběr odolného plaménku, 7.4.2012
Já mám v zahradě 6 druhů clematisů a odolné a nenáročné jsou všechny. Každý ale kvete v jinou dobu, první už v květnu, některé kvetou v létě a jsou i podzimní, vybírejte i podle toho, ona ta doba květu klematisu není dlouhá.
Anturium spolu s Datlovou palmou, 7.4.2012
Rhoicissus rád hodně pije a ani vzhledově se k palmě moc nehodí. Já bych jí klidně dala dohromady s anthurií. Ta je velmi nenáročná stejně jako palma.
Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 7.4.2012
No já v Praze už mám meruňku odkvetlou tak tenhle problém řešit nemusím.
Hyacint - suché špičky listů, 7.4.2012
Přikrýt nebo přihrnout je nutné pouze v případě že cibuloviny vyraší předčasně, mě se to stalo letos prvně. Doufám že ten teplý prosinec a začátek ledna byl jen vyjímečný. Při normálním průběhu zimy se to nestává, pokud cibulka nemá špičku venku za... celý příspěvek >
Hyacint - suché špičky listů, 7.4.2012
To není vaše chyba. Letos byl velmi teplý začátek ledna a tak hodně jarních cibulovin narašilo. Poté přišly velké mrazy a narašené cibuloviny omzly. Stalo se mi to nejen u hyacit ale i u krokusů. Cibulky v zemi by neměly být zmrzlé, příští rok vám... celý příspěvek >
Čemeřice, 6.4.2012
Květinám které jako řezané nejsou trvanlivé životnost prodloužit nelze. U vás ještě nekvete zlatý déšť? I když ho nařežete nerozkvetlý můžete dát do vlažné vody (ne teplé) a do rána vám v teple rozkvete.
Další diskuze:  1,  2,  3  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika