Příspěvky uživatele - 211.189

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Husqvarna 555, 562 XP, 10.12.2011
To jsem psal já. Mají to pověšený na ofico stránkách.
Husqvarna 555, 562 XP, 8.12.2011
No já až takovej strach nemám. Těším se na ni tak vyzvídám. Se Stihláckým prodavačem se hádat budu asi pořád. Sám jednou ve slabé chvilce řikal, že až prodá pilu mě, tak to bude vrchol jeho kariéry a teď cítí po tříletým cyklu další... celý příspěvek >
Husqvarna 555, 562 XP, 8.12.2011
Tak z toho startování radost nemám. Když píšete o těch špalcích. Má ji tady aspoň jeden kdo se tím živí? Včera mě praskla lišta a tak jsem šel do Stihlu pro novou. Mají tady i na Husqvarnu. Tak jsem kolíkovi řekl ať mě podá nějakou profi pilu. Podal... celý příspěvek >
Husqvarna 555, 562 XP, 7.12.2011
Tak to já si nechám dát max. 40 lištu. No to seřízení jsem vytáhl z manuálu. Zatím nevím jak to bude fungovat. Dám to sem teda celý. AutoTune Pokud je motor vybaven funkcí AutoTune, neprovádí se ruční seřízení jehel karburátoru H a L a... celý příspěvek >
Husqvarna 555, 562 XP, 6.12.2011
Ještě bych se chtěl zeptat Jardy. Jakou lištu jste si na to nechal dát? Já ještě přemýšlím, že bych na to nechal dát kromě větší lišty i 3/8". To bude asi za příplatek.
Husqvarna 555, 562 XP, 5.12.2011
Tak tohle se moc pěkně čte.Škoda že mě ji do práce nikdo nepřinese. Jen to startování mě zatím hlava nebere. Stáhl jsem si manuál a tam mě dostalo štelování pily. Cituji: "Zvyšte otáčky motoru naplno a proveďte několik řezů do silného kmene (3-5... celý příspěvek >
Husqvarna 555, 562 XP, 4.12.2011
S tím dilema jsme na tom stejně i když já už ji objednal. Nakonec rozhodlo to, že je to novinka a jsem na ni zvědavej. Všichni okolo mě mají Stihl a tak se jen modlím, aby jela jak má, protože bych musel poslouchat jejich kecy. Na druhou stranu, já... celý příspěvek >
Husqvarna 555, 562 XP, 2.12.2011
Po dvou letech mi pomalu, ale jistě umírá H357. Náhradní H575 za sebou tahám jak kačera vlivem stáří a tak jsem si, po bedlivém pročtení téhle diskuse a pátrání na youtube, zašel pro H560 xpg.  Jo ale to jsem netušil, že jsme pořád východní... celý příspěvek >
Husqvarna 555, 562 XP, 1.12.2011
Tak samozřejmě nejenom na Jardu.  No tohle už je dost důvodů na to ji koupit. Mám ještě H575, ale čím jsem starší, tím je to s ní horší. Tahám ji za sebou jak kačera. Určitě bych radši H562, ale mě se zdá, že u nás se vůbec neprodává. V Rakousku... celý příspěvek >
Husqvarna 555, 562 XP, 30.11.2011
Zdravím chlapy. Chtěl bych se zeptat tady Jardy nade mnou. Dosluhuje mě H357 xpg. Je ta 560 velkej skok dopředu nebo to vyjde na stejno? Díky..
Husqvarna 555, 562 XP, 22.11.2011
Tak až dneska jsem přišel na to, že už má ta naše Husqvarna tenhle model. Hned zejtra se na ni jedu podívat. Jen mě zaráží ten cepovák na boku. To je jako místo klasickýho sytiče? A jestli jo tak proč? Díky za odpověď. A ještě díky za to jak píšete.... celý příspěvek >
Další diskuze:  6  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika