|
Husqvarna 555, 562 XP, 2.2.2012  Ten přívod tam je. Okopíruju to z manuálu.
Střední přepážku lze nastavit pro práci v chladném počasí, aby mohl předehřátý vzduch proudit do prostoru karburátoru a zabraňovat zamrznutí vzduchového filtru a podobně. Odklopte vzduchový filtr. Pomocí... celý příspěvek > |
 |
Ostřička pilových řetězů Güde 2500 profi, 12.1.2012 Ten rozdíl je víc než markantní. To teda čumím. Jinak já bych neřekl, že je paradox, že nabroušení pilníkem vede ke zvýšení výkonu řetězu proti továrnímu broušení. Kupuju oregon a stihl a vždycky ho hned pilníkem přelíznu, aby jel jak je... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Husqvarna 555, 562 XP, 5.1.2012 Já jsem chtěl taky 562xp, ale na našem trhu neni tak jsem vzal 560. |
 |
Husqvarna 555, 562 XP, 5.1.2012 Vážně 562xp? Kdyby 560xp tak tu jsem tady vychválil až moc a nic se na tom nemění. Co konkrétně o čem se tady ještě nepsalo by vás zajímalo? |
 |
Husqvarna 555, 562 XP, 30.12.2011 Přiznám se, že z toho startování jsem měl strach, když jsem četl co tady psali kolegové. A taky se přiznám, že jsem si na to vzpomněl až při čtení vašeho příspěvku. Chytá uplně stejně jako každá huska tzn. kdykoliv.
Nevím třeba už to jsou léta... celý příspěvek > |
 |
Husqvarna 555, 562 XP, 29.12.2011 Tak prsty se mě kroutili jen když jsem psal do toho oleo macu. Kolega jen jeden, druhej ztratil řeč. Ale ten druhej tomu rozumí a první je traktorista čímž se všechno vysvětluje. Manipuluje s nějakou mrchou štilkou a tak má komplexy. Nejdřív se mu... celý příspěvek > |
 |
Ake su motorove pily Oleo-Mac?, 28.12.2011 Dost jsme o ní psali ve vláknu Husqvarna 555,562. Tady v oleomacu snad o ní ani psát nebudeme. Kroutí se mě prsty. |
 |
Ake su motorove pily Oleo-Mac?, 28.12.2011  Já koupil před dvěma týdny další pilu, konkrétně 560 xpg a ta už to má.
|
 |
Ake su motorove pily Oleo-Mac?, 28.12.2011 Asi nikdy v životě nepochopím jak může někdo napsat něco takovýho jako nade mnou pan Petr: Rozhodně ne Husqvarnu, ale raději Stihl nebo Dolmar. Tomu se můžu zasmát a nebo zareagovat. Je hodně pil na světě, ale jen pár vyvolených. Husqvarna mezi ně... celý příspěvek > |
 |
Husqvarna 555, 562 XP, 14.12.2011  Ne ne. Já to myslel tak, že je vytuněná v dobrým slova smyslu. Má na sobě pár vychytávek. Např. chcípák se vrací sám do polohy start, pro toho kdo startuje na zemi jsou na zadní rukojeti drážky na nohu proti uklouznutí, matky na bočním krytu na něm... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Husqvarna 555, 562 XP, 14.12.2011 Tak teda první dojmy. Je trapný psát hodnocení na mašinu po pěti nádržích a tak jen nějaký poznatky. Nečekal jsem žádnej zázrak a ani to žádnej zázrak neni. Je to dobře vytuněný xpéčko.Bere odspodu, v hlavním řezu má sílu, je dobře vyvážená a v... celý příspěvek > |
 |
Husqvarna 555, 562 XP, 13.12.2011  No už ji mám doma. Je to taková roztomilá žabička. Lehká jak pírko, rukojeť ala 575. Docela se těším do práce. |
 |
Husqvarna 555, 562 XP, 13.12.2011 No tak to je radost. Za chvilku si pro ni jedu.Dneska jsem si poslední nádrž rozkácel takový hovadský smrky, abych ji hned zrána nedával kouř. Jednou chcípne, nepůjde nastartovat nebo něco takovýho a letí do rokle. Už jsem kupoval 7 pil a... celý příspěvek > |
 |
Husqvarna 555, 562 XP, 12.12.2011 Tak hele chlapy jo. Dneska mě volali z Husqvarny, že pila je na prodejně připravená. Jsem jim řikal ať mě to hned přehodí na 3/8 ať se zejtra, až pro ní pojedu, nemusíme zdržovat. No a oni že je lepší tam nechat 325" aspoň tři měsíce dokud bude... celý příspěvek > |
 |
Husqvarna 555, 562 XP, 11.12.2011 Tohle je hodně dobře napsaný. Proto zkusím kluky husqvarňácký na prodejně přesvědčit, ať mě to přehodí na 3/8. Pro mě ještě výhoda, že můžu přeházet lištu, řetěz z 575tky jako náhradní. Bude v těžbě max. 2 roky než půjde k zahrádkářům do... celý příspěvek > |
 |