|
Příspěvky uživatele - 189.58
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vzdálenost ovocných stromků, 7.4.2012 Jabloň je na podnoži MM106, hrušeň na maďarské podnoži Vadkorte magonc, třešeň na podnoži Colt.
Pokud mi někdo poradí, budu ráda. Stáňa |  | Vzdálenost ovocných stromků, 6.4.2012 Dobrý den, prosím o radu. Koupila jsem 3 ovocné stromky: jabloň Gala - čtvrtkmen, kmínek 90cm, hrušeň Williamsovu - špičák o výšce asi 150cm, kterou bych chtěla pěstovat také jako čtvrtkmen, a třešeň Sunburst, čtvrtkmen, kmínek 120cm.... celý příspěvek > |  |
|  | Dřevní štěpky Ostravsko, 24.5.2011 Dobrý den, ráda bych zamulčovala záhony dřevní štěpkou, ale nedaří se mi najít prodejce štěpky v okolí Ostravy. Nemáte někdo osobní zkušenost, kde bych mohla v této lokalitě štěpky získat? Děkuji. Stáňa G. |  |
|
|
|