|
Příspěvky uživatele - 164.4
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sklenik, 9.1.2012 svařovat a šroubovat určitě, dopoledne natřít, ať to za den uschne a místo kytu bxch volil silikon, pokud budete předci kytovat (i silikonovat),přehodit na noc geotextilii, ať kyt nepromrzne, popř.pod textílii dát na noc svíčku(vadrží i 24... celý příspěvek > |  | Vyplatí se v dnešní době stavět skleník nebo koupit hotový?, 7.1.2012 kolega má skleník přilepený na chalupě a s možností otevřít do skleníku okýnko ze sklepa... venku jsou mrazíky a on už předpěstovává, což u samostatně stojícího nejde, záleží taky na prostoru kolem chajdy a orientaci světových stran |  |
|  | Vyplatí se v dnešní době stavět skleník nebo koupit hotový?, 7.1.2012 když jsem si dal do vyhledávače ten váš typ,...vypadá hezky, mít dostatek peněz, tak bych volil hotovou věc, jen jestli všechno pasne, jak má a nemusíte upravovat každou věc... přečtěte recenze, jestli jsou a asi bych volil ten hotový, pak ještě... celý příspěvek > |  | Vyplatí se v dnešní době stavět skleník nebo koupit hotový?, 7.1.2012 záleží co si vyberete, jestli hotovou věc a docela pěknou... záleží na firmě a materiálu... a nad větším skleníkem, který zvládnete sám za stejné finance |  | Plánuji výstavbu jezírka co tam dát za ryby?, 5.1.2012 28 stupňů je šílená teplota pro pstruhy, není tam dostatek kyslíku, ikdyž budete vzduchovat, leknou. |  | Nova puda v skleniku, 4.1.2012 nejjednodužší je při zarývání hnoje přebytek hlíny odvézt, podle toho, jak vysoko můžete se zeminou jít.Udělat hrobeček na hnůj, zasypat 15 cm zeminy a co je navíc, vyvézt.Hnůj bych dával co rok nebo alespoň co dva roky.Nebo jestli máte hnoje moc,... celý příspěvek > |  | Vodárna na 50l spíná už po 4l vody, 3.1.2012 tlakuje se bez vody, vodní sloupec může být totiž různý |  | Lovecký a Turistický salám, 30.12.2011 celý, že?už jsem přečet i první článek a vsjo jasno, vypadá hezky, jeké teploty jsi použil?? |  | Lovecký a Turistický salám, 30.12.2011 chci se zeptat, to je kupovaný a douzovaný salám nebo dělaný doma celý?? |  | Pařez VS sekačka, 30.12.2011 to co jde vytáhnout sekačkou, jde i rukou, opravdový pařez musíte obkopat a obsekat a takové zhnité je brnkačka |  |
|  | Snehová fréza benzínová, 20.12.2011 nemám rád čínu, ale mám čínu a šel bych do ní znova, co se fréz týče, za stejné peníze mám dvě číny oproti jedné značkové a jak píše kolega výše, kromě trošičku jiných tvarů a nálepek je to jedna fréza za jiné peníze... ta moje pořád jede... je to... celý příspěvek > |  | Pila pro bezne rezani dreva prevazne z metru a udrzbu zahrady, 19.12.2011 velká pila a malá pila na bezpečnosti nepřidá ani neubere, záleží na velikosti dřeva a zkušenostech a "talentu",ty točky co má pila, tak spíše větší pila dělá respekt a menší ušklebky, ale na původní dotaz... elektrickou nebo motorovou? |  | Uzení podle počasí?, 14.12.2011 přívod vzduchu by měl být níže-buď zdola nebo alespoň z boku topeniště, né zhora |  | Stavba udírny s grilem svépomocí, 14.12.2011 Michale, pěkné..mám dotaz, díry na popelníky, spíše vložky, jsou koupené nebo dělané a z čeho a popelníky by mne taky zajímaly?díky |  | Co do petrolejové lampy, 14.12.2011 zkusím vyměnit knot, je tuhý a nový je ohebný, snad to bude jenom v tom, je veliká a bylo by jí škoda mít jen na hřebíku,...k dotazu kolik vydrží svítit petrolejka, jde od typu, velikosti knotu, nádobky a taky někteří neumí petrolejku... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|