Příspěvky uživatele - 163.164

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Řez jabloňové stěny, 3.4.2012
I já jsem se svým příspěvkem pokusil "oživit debatu" a žádal jsem tazatele o upřesnění jeho záměru. Dále však bohužel sloužit nemohu, protože v tomto směru nejsem tak zkušený a znalý. Doufám, že se zapojí "kovaní" ovocnáři, kterých je tu dostatek.... celý příspěvek >
Květnatá louka, 3.4.2012
Pokud je mi známo, je osivo zhruba květnaté louky zhruba desetkrát dražší, než osivo běžné travní směsi. Výsevek při zakládání květnaté louky se pohybuje okolo 2g/m2, u klasické travní směsi okol 20 g/m2. Velkou nevýhodou květnaté louky je však... celý příspěvek >
Jasně žluté dřevo - ví někdo z jakého je stromu?, 3.4.2012
Ony i ostatní dřeviny z čeledi dřišťálovitých mají žluté dřevo. Kromě mahónie také dřišťály - Berberis a jejich vzájemný kříženec mahodřišťál (mahóniodřišťál) - Mahoberberis. Dokonce i jejic příbuzná - trvalka škornice - Epimedium - má žlutý vhnitřek... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika