Příspěvky uživatele - 210.254

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výroba filtru, 3.1.2011
děkuji, jsem limitovám šířkou max.1 m, musím kolem chodit, výšku i délku mohu měnit, třeba na 4m?, ještě uvažuji při vstupu do filtrace přidat štěrbinovej filtr-FIAP? zvýši tato investice učinnost?.
Rezistentna odroda na vino?, 2.1.2011
Můžete k Vámi doporučované odrůdě révy sdělit další podrobnosti? Jako například původ, kde byla registrována nebo jaké je z ní víno? O podobně odrůdě jsem zatím neslyšel.
Réva AGT a BV #-#-#, 2.1.2011
S odrůddou AGV Vám neporadím, odrůdy BV pocházejí z Břeclavi a některé z nich má popsány na své stránce pan Lubomír Glos.
Výroba filtru, 1.1.2011
proč myslíte že var.1-je lepší?: jinakuvažujem, bude to svařené z plastu 15 mm, bodou dva filtry za sebou každý cca 3m3, jaká je tak optimal.velikost pro 90m3-jezírko?
Výroba filtru, 30.12.2010
filtr by byl vedle jezírka-nad hladinou.. pod molem bude šachta 2x gula,1x skimer svedeno do čerpadla cca 16000lt./hod od tud hadicí do filtru nad hladinou vzdálené cca 6 m uvažoval jsem to zabudovat do mola, ale přijde mi to složitější... celý příspěvek >
Výroba filtru, 30.12.2010 Obsahuje fotku
chystám se vyrobit filtr dle náčrtu... poradtě, jaké je vhodnější řešení var-1.2?.. u 1-je vstup do fitr.materilu zespod, u 2-se to střídá horem spodem, u každé var.bude dole plastová mříž a odkalování každé komory,2-má vel.komor větší není... celý příspěvek >
Stepit alebo vysadzat?, 30.12.2010
Do úrodné půdy se většinou doporučuje podnož SO4 nebo Binova. Ale nedá mi, abych se nevrátil k výběru odrůdy. Právě Hibernal má pravděpodobně nízkou odolnost k perenospoře, která Vám dělá největší problémy. Aby jste nešlápl z bláta do louže. Už jsem... celý příspěvek >
Pravokorenné sadenice, 27.12.2010
Jsem trochu skeptický, bylo by to moc jednoduché. Přípravek Movento je u nás registrován proti mšicím na chmelu, ale tady jsem narazil na studii, která jeho účinky na fyloxeru nechválí. Škoda.
Bianca, 24.12.2010
Obávám se, že Bianca není Eger 2, ale spíš Bianca pochází z křížení Eger 2 (což je semenáč S.V. 12375) a a odrůdy Bouvierův hrozen. Pěstuje se poměrně často v Maďarsku a Rusku. Kvalitou vína příliš nevyniká.
Rezistentna odroda na vino?, 20.12.2010
Pro Vaši namořskou výšku by to skutečně neměl být problém vybrat si relativně odolnou moštovou odrůdu. Na Vašem místě bych vyzkoušel třeba z bílých Malverinu nebo Vesnu, z červených Laurot,  Sevar,  Kofranka, Cerason,  Kaberon... celý příspěvek >
Stil, Husqvrna, 18.12.2010
taky jsem dnes koupil motorovku stil 362, 70,7 cm2 chci se zeptat pokud s tím sekám třeba jednou za čas... parkrát chvíli do týdne... jestli vydrží aspon nějaké ty léta když to nemám jako na každodenní použití... díky za odpověď
Pravokorenné sadenice, 18.12.2010
Zásadním problémem u případného rozmnožení fyloxery je kombinace amerických a evropských druhů révy, jak jsem pochopil z výše uvedených prací. Na evropské révě fyloxera většinou nedokončí svůj vývojový cyklus, nemá listovou formu, i když už jsem... celý příspěvek >
Dendrobium nobile - žloutne, 13.12.2010
Dobrý den,  také vlastním tuto orchidej. Bohužel se mi na ní kroutí nejen listy, ale i stonky. Zkuste mi prosím poradit čím to může být. Děkuji. KH
Pravokorenné sadenice, 9.12.2010
Učinná látky BI-58 Neu a Perfekthin je stejná, oba obsahují v litru 400 g dimethoate. Dospělé keře révy proti fyloxeře ošetřit nelze, snad jen proti listové formě, ale jakmile se dostane na koženy, je veškerý i chemický boj marný.
Rezistentné odrody, 6.12.2010
Spíš bych řekl, že podle toho, co znám, ukrajinských odrůd budou stovky. Desítky bych asi napočítal i u sebe. Také je potřeba opravit slovo "rezistentní". Bohužel ani interspecifické (mezidruhové) odrůdy révy nejsou zatím rezistentní, jen... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika