|
Příspěvky uživatele - 210.254
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Výroba filtru, 3.1.2011 děkuji,
jsem limitovám šířkou max.1 m, musím kolem chodit, výšku i délku mohu měnit, třeba na 4m?,
ještě uvažuji při vstupu do filtrace přidat štěrbinovej filtr-FIAP?
zvýši tato investice učinnost?. | | Rezistentna odroda na vino?, 2.1.2011 Můžete k Vámi doporučované odrůdě révy sdělit další podrobnosti? Jako například původ, kde byla registrována nebo jaké je z ní víno? O podobně odrůdě jsem zatím neslyšel. | |
| | Réva AGT a BV #-#-#, 2.1.2011 S odrůddou AGV Vám neporadím, odrůdy BV pocházejí z Břeclavi a některé z nich má popsány na své stránce pan Lubomír Glos. | | Výroba filtru, 1.1.2011 proč myslíte že var.1-je lepší?:
jinakuvažujem, bude to svařené z plastu 15 mm,
bodou dva filtry za sebou každý cca 3m3,
jaká je tak optimal.velikost pro 90m3-jezírko? | | Výroba filtru, 30.12.2010 filtr by byl vedle jezírka-nad hladinou..
pod molem bude šachta 2x gula,1x skimer svedeno do čerpadla
cca 16000lt./hod od tud hadicí do filtru nad hladinou vzdálené cca 6 m
uvažoval jsem to zabudovat do mola, ale přijde mi to složitější... celý příspěvek > | | Výroba filtru, 30.12.2010 chystám se vyrobit filtr dle náčrtu...
poradtě, jaké je vhodnější řešení var-1.2?..
u 1-je vstup do fitr.materilu zespod,
u 2-se to střídá horem spodem,
u každé var.bude dole plastová mříž a odkalování každé komory,2-má vel.komor větší není... celý příspěvek > | | Stepit alebo vysadzat?, 30.12.2010 Do úrodné půdy se většinou doporučuje podnož SO4 nebo Binova.
Ale nedá mi, abych se nevrátil k výběru odrůdy. Právě Hibernal má pravděpodobně nízkou odolnost k perenospoře, která Vám dělá největší problémy. Aby jste nešlápl z bláta do louže. Už jsem... celý příspěvek > | | Pravokorenné sadenice, 27.12.2010 Jsem trochu skeptický, bylo by to moc jednoduché. Přípravek Movento je u nás registrován proti mšicím na chmelu, ale tady jsem narazil na studii, která jeho účinky na fyloxeru nechválí. Škoda. | | Bianca, 24.12.2010 Obávám se, že Bianca není Eger 2, ale spíš Bianca pochází z křížení Eger 2 (což je semenáč S.V. 12375) a a odrůdy Bouvierův hrozen. Pěstuje se poměrně často v Maďarsku a Rusku. Kvalitou vína příliš nevyniká. | | Rezistentna odroda na vino?, 20.12.2010 Pro Vaši namořskou výšku by to skutečně neměl být problém vybrat si relativně odolnou moštovou odrůdu. Na Vašem místě bych vyzkoušel třeba z bílých Malverinu nebo Vesnu, z červených Laurot, Sevar, Kofranka, Cerason, Kaberon... celý příspěvek > | |
| | Stil, Husqvrna, 18.12.2010 taky jsem dnes koupil motorovku stil 362, 70,7 cm2
chci se zeptat pokud s tím sekám třeba jednou za čas... parkrát chvíli do týdne... jestli vydrží aspon nějaké ty léta když to nemám jako na každodenní použití... díky za odpověď | | Pravokorenné sadenice, 18.12.2010 Zásadním problémem u případného rozmnožení fyloxery je kombinace amerických a evropských druhů révy, jak jsem pochopil z výše uvedených prací. Na evropské révě fyloxera většinou nedokončí svůj vývojový cyklus, nemá listovou formu, i když už jsem... celý příspěvek > | | Dendrobium nobile - žloutne, 13.12.2010 Dobrý den, také vlastním tuto orchidej. Bohužel se mi na ní kroutí nejen listy, ale i stonky. Zkuste mi prosím poradit čím to může být. Děkuji. KH | | Pravokorenné sadenice, 9.12.2010 Učinná látky BI-58 Neu a Perfekthin je stejná, oba obsahují v litru 400 g dimethoate.
Dospělé keře révy proti fyloxeře ošetřit nelze, snad jen proti listové formě, ale jakmile se dostane na koženy, je veškerý i chemický boj marný. | | Rezistentné odrody, 6.12.2010 Spíš bych řekl, že podle toho, co znám, ukrajinských odrůd budou stovky. Desítky bych asi napočítal i u sebe. Také je potřeba opravit slovo "rezistentní". Bohužel ani interspecifické (mezidruhové) odrůdy révy nejsou zatím rezistentní, jen... celý příspěvek > | |
|
|
|
|