|
Příspěvky uživatele - 249.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pomoc o identifikaci rostliny, 22.6.2014 Děkuji všem za rady. |  | Výběr odolných jabloní do sadu?, 22.6.2014 Zdravím, chtěl bych vás požádát o rady, které jabloně patří mezi "odolnější" odrůdy, jabloně které trpí méně na mrazové desky a nevadí jím studený severní vítr. Obnovuji 60 let starý sad v n.m. 280m. Za veškeré rady mnohokrát děkuji. |  |
|  | Pomoc o identifikaci rostliny, 18.6.2014  Zdravím, na zahradě se mi ve velkém začala rozšiřovat tato žlutě kvetoucí rostlina. Zajímalo by mě, co je to za rostlinu a jak se jí co nejefektivněji zbavit. Děkuji |  | Zjištění roku výroby z výrobního štítku, 1.11.2013 Dobrý den,
zajímalo by mne, jestli se dá z výrobního štítku zjistit rok výroby pily, popř jak.
Pila - HQ 350 |  | Destilační přístroj, 18.7.2013 No má pravdu, když říká aby jste nepálili když to neumíte, ovšem to co on je schopen vyrobit za dvě hodiny z toho jak uvádí z toho budou všichni slepí. Kotel na pálení alkoholu musí být měděný případně z nerezu, kterému se dnes říká chirurgická ocel,... celý příspěvek > |  | Vláknitá řasa a plankton, 24.5.2013 Mechanickou filtraci mám. A jakým způsobem odstranit živiny? |  | Vláknitá řasa a plankton, 22.5.2013  Tady ještě fotka té řasy. |  | Vláknitá řasa a plankton, 22.5.2013  Dobrý den, chci se zeptat jestli si plankton poradí s vláknitou řasou. Schválně jsem k vůli tomu vylovil všechny ryby. Voda je krásně průzračná, ale ta řasa... |  | Roubování mandarinkovníku, 21.4.2013 Dobrý den mohl by prosím někdo poradit jak naroubovat mandarinkovník? |  | Citrusovník, 21.4.2013 Dobrý den jak mám naroubovat mandarinkovník? |  |
|  | Pergoly, 2.4.2012  Martin: Děkuji za pochvalu... Dělal jsem to se svým 70 letým otcem a protože dělám nepravidelně, tzn, na směny tak to celkem odsýpalo. Bylo super, že celou dobu drželo počasí, jen když jsem usazoval krokve čerstvě natřenám Bochemitem, tak přišla 10... celý příspěvek > |  | Pergoly, 2.4.2012  Předchozí příspěvek je můj, jen nemůžu přijít na to, jak vložit více fotek. |  | Pergoly, 2.4.2012  Taky si dovolím ukazát svůj výtvor:
Rozměr je cca 4,5x5m, cihly vlastní (0,-Kč) z bouračky starých chlívů, podlaha kámen (0,-Kč), který jsem vykopal ze země při bourání zmíněných chlívů. Dřevo (6 800,-Kč) dovezeno na kolečkách ze 100 m vzdálené... celý příspěvek > |  | Vysokotlaký čistič Parkside PHD 150 A1, 1.2.2012 Zdravím, má někdo informaci o tom kdo tyto zařízení v ČR servisuje?Koupil jsem jej v akci v Lidlu, nemohu najít doklad a po 3.použití praskl tělo ovládací pistole a voda stříká do dlaně místo tryskou. |  | Povlak na kvasu, 5.9.2011  Prosím o radu, v jedné bečce v trnkovým kvasem se mi udělalo toto (viz. foto)
Kvas je asi měsíc starý, bílé tečky mají konzistenci krupice a jsou jen na povrchu kvasu.
Vadí to něčemu? Po přičichnutí kvas pěkně voní a chuť je jemně nakyslá. |  |
 |
|
|
|