Příspěvky uživatele - 220.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pivoňky, 31.8.2011
Kdysi se říkalo, že kosatce a pivoňky je nejlépe sázet v srpnu, tak bych ještě sázela teď.. Bylinné pivoňky se nesmí sázet moc hluboko, jen tak cca 3cm, jinak nekvetou. Po odstranění suchých listů na podzim zůstané ostříhané strniště, zjara opět... celý příspěvek >
Plesnivý česnek, 30.8.2011
měla jste dát fotky, jestli jsou plesnivé vnější suknice, vnitřní slupky nebo dokonce i stroužky. 1) pokud jsou plesnivé jen vnější suknice, pak oloupat jen ty a nechat proschnout v suchém průvanu. Pak jednotlivě zabylit do suchých novin, naskládat... celý příspěvek >
Co právě sklízíte?, 30.8.2011
Hradec Králové - James Grieve Red...           Lída
Kapradí, 29.8.2011
Moc, ale p.Lidmila to má pérovník...           Lída
Kapradí, 29.8.2011
Stačí pruh zábrany zapustit do země (hl. aspoň 20cm), po posekání vyráží znovu.   Lída
Kapradí, 28.8.2011
Přesaďte až začne zjara vyrážet. Ono už začíná hnědnout - mám ho v polostínu a teď vypadá už zrovna tak - blíží se podzim... Zemina by měla být humózní a kyselejší.           Lída
Název trvalky - prosim o radu, 28.8.2011
Nemohla by to být máta citronová?           Lída
Photinia x fraseri 'Red Robin' - blýskavka, 26.8.2011
Přes nakrytí listím, chvojím a textilií letos omrzly konce větviček, jinak listy díky zalévání během zimy přežily celkem v pořádku. Co ale nesnesla, bylo jarní slunce. Spálilo listy, ty opadaly, ještě trošku obrazila a konec. Jinak větvičky mi... celý příspěvek >
Oční vampírci, 26.8.2011
Sekám s ochrannými plastovými brýlemi... takže u mne by se rozmázla na skle            Lída
Stará hrušeň a stavební odpad, 26.8.2011
A to by to manžel nemohl lít jinam??? Třeba kde budete mít chodníček nebo terasu?? Záleží, kolik toho odpadu je, zabetonovaní a ředidla jí svědčit nebudou... On nový velký strom zas tak rychle nevyroste...            ... celý příspěvek >
Co je to za kaktus?, 26.8.2011
Vždyť jsem říkala, že mne opravíte... Vy to znáte líp než já, už je roky nesbírám a nemám doma. Ale aspoň jsem poznala, že to není kaktus, ale pryšec. Však mi bylo podezřelé, že E.m. nemá hnědé trny...        Lída
Co je to za kaktus?, 26.8.2011
Trnová koruna většinou aspoň na koncích lístky má, ale může mít i období, kdy ji opadají a nové ještě nerostou. Ona ta fotka není moc ostrá a neznáme podmínky umístění rostliny - ono i ty?kvítky? jsou nějaké dožluta místo červené - ale mohou být... celý příspěvek >
Špatné gladiolky, 25.8.2011 Obsahuje fotku
Podívejte se na "gladioland", "lukon bulbs", "lukon glads" - tam máte výběr!  Lída
Co je to za kaktus?, 25.8.2011
Pryšec - Euphorbia millii  ("trnová koruna")            Lída
Kroupy, 25.8.2011
Podívejte se tady na vlákno "stromy pomlácené kroupami" ze začátku srpna 2009.           Lída
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika