Příspěvky uživatele - 220.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Gascoigneho šarlatové a Deliga, Nonnetit x Starking a Nabella, 11.9.2011
Pane Vysloužile, až ji letos ochutnáte, napište prosím, jaká je. Měla jsem Gascoigneho moc ráda, ale býval to velký strom a Deliga by měla mít slabší růst. Kdyby měla chuť po něm, tak budu muset najít na zahrádce ještě nějaké místo  :-))) ... celý příspěvek >
Převislé muškáty v Rakousku, 11.9.2011
Díky, že to je Dianthus caryophyllus vím, ale myslela jsem nějaké odrůdové jméno, třeba "tyrolean" nebo "du Tyrol" nebo tak nějak, aby to byly ty správné... Lída
Jakou letní jabloň?, 10.9.2011
Teď jsem se na ni dívala do pomologie, protože jsem ji neznala, tam ale uvádějí, že silně trpí strupovitostí i padlím - což znamená stříkat  :-(( Jinak James Grieve bývá až začátkem září... a na mne je... celý příspěvek >
Převislé muškáty v Rakousku, 10.9.2011
Když jste u toho Rakouska, nevíte někdo, kde se dají sehnat klasické "tyrolské" karafiáty? Karafiátů je v nabídkách moc, ale tyhle ne. Nevím ani, jaký mají latinský název. Pěstovala jsem je v květináči na okně jako malá holka a hrozně... celý příspěvek >
Tvarování syrského ibyšku, 10.9.2011 Obsahuje fotku
V tom zeleném kalíšku se vytvoří kulatá tobolka (velikosti kuličky na cvrkání), až ta zhnědne, trochu proschne a bude mít tendenci se otvírat, budou v ní hnědá semena, která můžete okamžitě vysít na záhon. Letos jsem kolem fialového ibišku měla... celý příspěvek >
Jakou letní jabloň?, 10.9.2011
Ta Dima je právě kříženec Discovery x Mantet = trvanlivost x chuť. Sklízí se v polovině července, k jídlu v pomologii uvádějí do konce srpna (ale měla jsem zatím jen pár, mám mladý stromek, tak se snědla dřív... celý příspěvek >
Kombinace okrasných trav, 9.9.2011 Obsahuje fotku
Většina trav potřebuje slunce, lépe se vybarvují, tak jim jih bude vyhovovat. Těžší jílovitá zem lze vylepšit (ony trávy přes zimu chtějí zem spíš sušší) - přidat kompost, rašelinu, písek - a je OK  :-))) Jinak trav je mnoho, těžko radit... Mé... celý příspěvek >
Jakou letní jabloň?, 9.9.2011
Z letních jabloní jsem si vysadila jabloň Dima, protože mi dříve chutnal Mantet a tohle je kříženec. Jablka jsou větší, šťavnatá a voňavá (fotku jsem sem už dávala do vlákna "co se sklízí". Mám ji na M9, tak slaběji roste, chorobám je... celý příspěvek >
Acer palmatum (Japonský javor) - usychá a opadává?, 9.9.2011
Třeba vyrazí zjara nové větvičky... Měla jsem koupený semenáček z trhu (nějaký kříženec), první léto ho spálilo slunce, opadal a větvičky zaschly. Druhý rok vyrazil nové větvičky a roste... celý příspěvek >
Jiřiny - druh, 8.9.2011
Na "backyardgardener" mají minijiřinky dělené na jednoduché, pivoňkovité, kaktusovité, polokakt., formálně dekorační a neform.dekorační  .  Lída
Hrušky - Delta, 8.9.2011
Zimní, kříženec Pařížanky, k jídlu od Vánoc.           Lída
Jiřiny - druh, 8.9.2011 Obsahuje fotku
Podle otevřeného středu by to měla být miniaturní pivoňková jiřinka. Ale fotku jsem na netu našla jen v růžové barvě, červenou musíte pohledat sama.  Lída
Maliník odumírá. Prosím o radu, 8.9.2011
A nejsou to normálně odplozené pruty, které na podzim zasychají? Není tam celkový záběr na rostliny.  Lída
Zná někdo jméno fialové a žluté květiny?, 8.9.2011
Ta žlutá by měla být Phygelius aequalis nebo Ph.rectus - setkala jsem se s ní v katalogu Lukon Glads, jsou odrůdy s různou barvou květů.           Lída
Cibulky na liliích, 7.9.2011
Loni jsem také sázela minicibulky - přesazovala jsem většinu lilií a malé cibulky u stonku při povrchu země jsem jednoduše na podzim napíchala do řádků jako pacibulky česneku, asi 3-4cm hluboko a od sebe asi 10cm (kde je vršek jsem nekontrolovala).... celý příspěvek >
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika